27 / 04 / 2024

ÇATIDER irtibat

ÇATIDER irtibat

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. " dedi.

Yukarı Hereke seçim irtibat bürosu açıldı!

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Yukarı Hereke’de Seçim İrtibat Bürosunu Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla coşkuyla açtı.

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Mahallesi'nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında, vatandaşların doğrudan bilgi sahibi olabilmesini sağlamak adına, bölgede Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi İrtibat Ofisi açtı.

Soğanlı kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımlan tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, vatandaşlara proje hakkında daha çok bilgi verebilmek adına bölgede bir irtibat ofisi açtı.

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.

ÇATIDER Çatı ve Çatıcılık Eğitimleri projesi başlıyor!

ÇATIDER, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'nın IQVET isimli hibe projesinden faydalanarak, 'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni hayata geçiriyor.

ÇATIDER çalışanlarına iş güvenliği eğitimi veriyor!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

ÇATIDER irtibat Haberi

ÇATIDER irtibat

Sektörün nabzını tutmak için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dernek olarak her sene Ramazan ayında bir araya geldiklerini ifade ederek tüm misafirlerine katılımları ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. M. Nazım Yavuz, “Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklüğü ile dünya pazarının yüzde 1,3’ünden fazlasını oluşturan Türk çatı sektörü, yılsonuna kadar yüzde 7’lik bir büyüme hedefliyor. Biz de ÇATIDER olarak sektörümüzün olumlu yönde gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz. Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. Sektörümüz için yapacağımız çalışmalarda dernek olarak hareket etmek çok daha hızlı ve etkili sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Yeni üyelerimizle gücümüz daha da artıyor. Sektör firmalarımızı bu güç birliğine davet ediyorum.” diye...