19 / 04 / 2024

çatıder yönetim kurulu başkanı kim oldu

çatıder yönetim kurulu başkanı kim oldu

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu'nda 2015-2016 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

Adil Baştanoğlu, ÇATIDER'in Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER'de 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu oldu.

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bulut oldu!

Buluthan İnşat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir. Buluthan inşaat ve Oftaş Yapı bu yıl 2000 konutun temelini atacak.

ÇATIDER Yönetim Kurulu ve Üyeleri iftarda bir araya geldi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) düzenlediği geleneksel iftar daveti, çatı sektörünün temsilcileri ile ÇATIDER yöneticilerini bir araya getirdi.

SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hanifi Mutlu seçildi!

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı’nı seçti.

Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu'nda 2015-2016 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek!

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Sanayicilerin gayrimenkul sektörlerine olan ilgisi giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından biri sanayici oldu. TaşYapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, 75 milyon Euro yatır

Kürşat Tuncel: Yönetim planı değil, yaşam planı yazın!

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel 'Yönetim planı değil, yaşam planı yazın' başlıklı makalesini kaleme aldı. Yönetim planı, Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri çerçevesinde tapuya kaydı zorunlu olan unsurlardan birisidir...

Türkiye Sigorta Birliği'nin yeni Yönetim Kurulu belirlendi!

Türkiye’deki tüm sigorta, reasürans ve emeklilik şirketlerini tek çatı altında birleştiren Birlik, 11 Nisan 'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın ardından ilk kez bugün toplanarak yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi...

ERA Türkiye’nin Kurucusu Can Ekşioğlu UFRAD Yönetim Kurulu’nda!

ERA Türkiye’nin Kurucusu Can Ekşioğlu UFRAD Yönetim Kurulu’nda. Türkiye’deki franchising sisteminin tek çatı örgütü olan UFRAD’ın Yönetim Kurulu'na gayrimenkul sektörünü temsil etmek üzere Can Ekşioğlu seçildi.

Mustafa Deniz Ak geçici olarak Ataç İnşaat Yönetim Kurulu'nda!

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Ataman istifa etti. Yerine geçici olarak Mustafa Deniz Ak geçti...

Özderici GYO'nun kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Özderici GYO, yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Adayları belli oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, Yönetim Kurulu seçimlerine ilişkin adaylar belirlendi...

çatıder yönetim kurulu başkanı kim oldu Haberi

çatıder yönetim kurulu başkanı kim oldu


Yavuz, çatı sektörünün 2015 yılında da büyümeyi sürdüreceğine inandıklarını söyledi. ÇATIDER Genel Merkezi’nde yapılan 7. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyeleri de belirlendi. Panelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak ve Rheinzink Bölge Satış Direktörü Yaşar Şenal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Adil Baştanoğlu, Atila Gürses, Emin Özgür, Daniş Navaro, Lebriz Akdeniz, Orkun Ürkmez, Özgür Üzeltürk, Serdar Pakakar ise Yönetim Kurulu Üyesi seçildiler. 


Sektör 2015 yılında büyümesini sürdürecek ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten M. Nazım Yavuz, çatıcılık sektörünün gelişmesi ve bu konuda toplumsal bilincin oluşmasına katkı sağlayan çalışmalarını önümüzdeki dönemde de kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı. Yavuz şunları söyledi:


“Çatı sektörümüz bugün yaklaşık 3 milyon dolarlık büyüklüğe ve dünya pazarında yüzde 1,3’lük paya...