19 / 04 / 2024

çekirge operasyonu

çekirge operasyonu

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

TMB'den Barış Pınarı Operasyonu mesajı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün'ün Barış Pınarı Operasyonu'yla ilgili açıklama yayınlandı.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Alper Taş: Kentsel dönüşüm soylulaştırma operasyonu olmasın!

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Niğde'deki vergi dairesinde rüşvet operasyonu!

Niğde'de bir vergi dairesinde bir kişiden 500 TL rüşvet aldığı iddia edilen memur M.Ç.’yi suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

Kadıköy'de inşaatta kurtarma operasyonu!

Kadıköy'de bir inşaata denetim için giden kontrolör Ercan Ortaç, yaklaşık 10 metre derinliğinde çukura düştü. Ortaç, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kurtarıldı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden rüşvet operasyonu açıklaması!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Söz konusu haberlerde gözaltına alındığı ifade edilen kişilerin kurumumuzla veya personelimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." denildi...

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

çekirge operasyonu Haberi

çekirge operasyonu

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ay süren çalışma sonucunda 28 kentte nitelikli dolandırıcılık yaptığı saptanan 20 suç örgütü üyesi 235 şüphelinin yakalanması için sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak "Çekirge" adı verilen operasyon başlatıldığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık teknolojinin her türlü imkanını kullanarak vatandaşları dolandıran şüphelileri ve kullandıkları yöntemleri yakın takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), yaptığı çalışmaların sonucunda 28 ilde 20 suç örgütünün varlığını tespit ettiklerini açıkladı. Yaklaşık 9 ay devam eden teknik ve fiziki takip sonrasında şüphelilerin kimliklerini tek tek belirleyen ekipler, 235 kişinin örgütlü olarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediklerini belirledi.

Söz konusu kentlerdeki cumhuriyet başsavcılıklarından alınan gözaltı kararları sonrasında KOM Başkanlığı koordinasyonunda Çekirge adı...