27 / 04 / 2024

Çekmeköy altyapı çalışmaları

Çekmeköy altyapı çalışmaları

Çekmeköy Belediyesi'nin Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul'a yönelik çalışmalar mecliste konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kanal İstanbul Projesine yönelik çalışmaları sordu. Tarhan sorularının Bakan Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Çekmeköy altyapı çalışmaları Haberi

Çekmeköy altyapı çalışmaları


Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün, Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

Çalışmalara mahallede bulunan derenin taşmasını önlemek amacıyla derenin ıslahı ve yağmur suyu kanallarını yenilemekle başlandı. Kanalizasyon altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra mahallenin üst yapı çalışmaları ile modern bir hal alacağı ifade edildi.


Çalışmalar devam ederken AESAŞ elektrik alt yapısını yeniledi. Çalışmalardan sonra sokaklarda asfalt ve kaldırım yenilenmesi devam ediyor.



Çekmeköy...