19 / 04 / 2024

cem yılmaz villa kira bedeli

cem yılmaz villa kira bedeli

Eşi Ahu Yağtu'nun hamile kalmasından sonra Zekeriyaköy Ormanada'dan villa alan başarılı komedyen, daha sonra taşınmaktan vazgeçmişti. Yılmaz, oğlu Kemal'i ormanlık bir yerleşim yeri olan Zekeriyaköy'de büyütmek istiyordu.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa imara uygun olmaması nedeniyle kapısına kilit vuruldu.

Yılmaz Özdil'in villası mühürlendi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. Görüntülediği mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Yılmaz Özdil kaçak villadan 7.8 milyon kazanç sağladı iddiası!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villa skandalı büyüyor. Özdil, yalan beyan vererek 19 bin 638 TL'ye villası için yapı kayıt belgesi aldı, böylece Özdil'in villadan 7.8 milyon kazanç sağladığı ileri sürüldü...

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villası için yıkım kararı!

Bitez’deki villasının ruhsata aykırı olduğu öğrenilen Yılmaz Özdil’e ait villanın Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi. Özdil’in 142 metrekareden 310 metrekareye çıkardığı kaçak villa için 3 gün içinde yıkım kararı verildi...

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

cem yılmaz villa kira bedeli Haberi

cem yılmaz villa kira bedeli


Oğlu Kemal'i şehrin karmaşasından büyütmek istemeyen Cem Yılmaz, iki sene önce Zekeriyaköy'de aldığı ultra lüks villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı.


Cem Yılmaz ultra lüks villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ünlü şovmen bir türlü satamadığı villanın aylık 5 bin lira olan aidatları birikince bu kez kiraya verme yolunu seçti. Cem Yılmaz iki sene önce 3 milyon 940 bin dolara Zekeriyaköy Ormanada'da aldığı villasını satamayınca kiralamaya karar verdi.

4 milyon dolar fiyat biçtiği villasına 3 milyon dolardan fazla fiyat gelmeyince ünlü şovmen satıştan vazgeçti.Yılmaz şimdi villasına aylık 12 bin 500 dolardan kiracı...