26 / 04 / 2024

cerrahpaşa nereye taşınacak

cerrahpaşa nereye taşınacak

Türkiye'nin sağlık hizmeti anlamında iki önemli markası olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri'nde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlayacak. Peki her gün binlerce hastanın tedavi için kapısını çaldığı hastaneler nereye taşınacak?

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Atatürk Havalimanı Yeni Havalimanı'na 30 Ekim'de taşınacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim'de açılacak. Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla Atatürk Havalimanı'da taşınacak. Taşınma işlemlerine 30 Ekim'de başlanacak.

Ankara Meclis Camisi taşınacak!

Turgut Özal zamanında inşa edilen  ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yanındaki binanın hasar görmesi nedeniyle kapatılan Ankara Meclis Camisi taşınacak.

Prens Harry ile Meghan Markle Kensington Sarayı'na taşınacak!

Kraliyet ailesinin son bekar ismi Prens Harry sonunda aradığı aşkı Suits dizisinin yıldızı Meghan Markle'de buldu. İkili yakın zamanda Kensington Sarayı'na taşınacak.

Sincan Sanayi Sitesi Polatlar’a taşınacak!

Yanıcı ve yakıcı madde işletmelerinin bir arada olduğu ve kentin göbeğinde kalan Sincan Sanayi Sitesi, Polatlar’da kurulacak yeni sanayi sitesine taşınacak.

Çapa ve Cerrahpaşa taşınmayacak!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri yerleşkesinin şehir dışına çıkmadan dönüşümünün gerçekleştirilmesi için Fatih Belediyesi prefabrik binalara arsa tahsisinde bulundu." dedi.

Alişan, Maçka'ya taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

cerrahpaşa nereye taşınacak Haberi

cerrahpaşa nereye taşınacak


İstanbul’un en köklü hastanelerinden olan  Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dönüşüm kapsamında yenilenecek. Peki her gün binlerce hastanın tedavi için kapısını çaldığı hastaneler nereye taşınacak?


Türkiye'nin sağlık hizmeti anlamında iki önemli markası olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri'nde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlayacak. 185 yıllık İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi yıkılıp yeniden yapılacak, TOKİ  ile anlaşmalar imzalandı, onaylar alındı. Proje, yenilemenin bir defada yıkılıp yeniden yapılmasını öngörüyor, bu durumda yerleşke topyekün taşınacak.


Çapa ve Cerrahpaşa nereye taşınacak?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile Diş Hekimliği Fakültesi’nin bir kısmı Avcılar Kampüsü’ne taşınacak. Çapa Tıp Fakültesi şu anda yapımı hızla devam eden 600 yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi’nin yanında yer alacak. 


Resmi onay ve de yetkililerin açıklaması olmasa da, Diş Hekimliği Fakültesinin öğretim üyelerine gönderdiği yazı taşınılacak adresi...