24 / 04 / 2024

Çetin Çapan chp

Çetin Çapan chp

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Çetin Osman Budak'tan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TBMM'ye sunulan "Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı" hakkında açıklamalarda bulundu. Budak, kanun tasarısının Türk mimarları olumsuz etkileyeceğinden bahsetti.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

CHP'li Gök, Pasifik İnşaat'a satılan EGO arsasını sordu!

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'ye verdiği soru önergesinde "EGO Garajı olarak bilinen arsanın Pasifik İnşaat'a geçmesinde nasıl bir süreç yaşanmıştır? dedi...

Davut Çetin: Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamı taşınmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamının taşınması gerektiğini söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yılın ilk meclis toplantısında Başkan Davut Çetin'den ilginç bir öneri geldi.

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

Siirt Çetin HES Enerji projesinde çalışmalar durdu!

Siirt'te 1 milyar dolar ile Çetin HES Enerji Projesi yatırımı bulunan Norveç firmasına ait Statkraft Enerji AŞ.'nin çalışmaları durduruldu. Barajda taşeron firma bünyesinde çalıştırılan yaklaşık 900 işçi ücretli izne gönderildiği belirtildi.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

CHP'den İstanbul trafiği için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Karayolları Trafik Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.

Çetin Çapan chp Haberi

Çetin Çapan chp

Çetin Çapan kimdir?

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan'ın Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?


Çetin Çapan biyografi..

Çetin Çapan, Esenyurt'un eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın 5 erkek kardeşinden birisidir.


Çetin Çapan ve Gürbüz Çapan, Ağustos 2005’te Semerkand Yapı’yı kurdu. Şirketteki hisselerinin tamamını ise Ekim 2009’da sattı.


Çetin Çapan Pınar Eliçe evliliği..

Çetin Çapan, Pınar Eliçe ile 2002 yılında evlendi. 5 sene sonra 2007 yılında ayrılan çiftin Helin ve Derin Deniz adlı iki çocuğu var.


2007 yılında ayrılan Eliçe'nin, Çetin Çapan'dan tazminat olarak 5 milyon TL aldığı iddia edilmişti.


Esenyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çapan..

Çetin Çapan, bugün CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine Esenyurt belediye başkan...