29 / 03 / 2024

Ceylan İnşaat Zer Mecidiyeköy iletişim

Ceylan İnşaat Zer Mecidiyeköy iletişim

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

ZER Mecidiyeköy'de ön satışlar başladı!

Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre dizayn edilen Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı. Projede ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturulabiliyor..

Zer Mecidiyeköy yakında satışta!

176 daireden oluşan Zer Mecidiyeköy projesi 12 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Zer Mecidiyeköy Evleri'nin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Zer Topkapı ile yeni konutlar yolda! Yeni proje!

Topkapı'da Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Zer Topkapı'da projelendirme çalışmaları devam ediyor. Satışların başlamadığı projede 56 adet 3+1 lüks daire yer alacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Ceylan İnşaat Zer Mecidiyeköy iletişim Haberi

Ceylan İnşaat Zer Mecidiyeköy iletişim

Ceylan İnşaat imzasını taşıyan Zer Mecidiyeköy projesi 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükseliyor. 

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelerden meydana gelen projede 176 lüks konut bulunuyor. Zer Mecidiyeköy projesi metroya ve çevreyoluna 250 metre uzaklıkta yer alıyor. 
 


Ön satışların başladığı Zer Mecidiyeköy projesinin sosyal alanları arasında; Türk hamamı, yüzme havuzu, fitness, sauna, Fin hamamı mevcut. 


Zer Mecidiyeköy projesinde Ceylan İnşaat 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar da alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuyor.

Zer Mecidiyeköy iletişim!
444 87 85
http://www.ceylaninsaat.com.tr/zer-mecidiyekoy/
Ezgi...