20 / 04 / 2024

cezayir türk mobilya fuarı ne zaman

cezayir türk mobilya fuarı ne zaman

Türk mobilyaları, yarın Cezayir' de düzenlenecek fuarda görücüye çıkacak. Fuar bir gün sürecek. Sofital Otel'de gerçekleşecek fuara 300' ü aşkın Cezayirli ve Türk firmanın katılması bekleniyor...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Türk müteahhitlere Libya fırsatı!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Başkanı Abdülkadir Akkuş, MARİŞ üyelerinin en çok ihracat yaptığı pazarların sırasıyla Irak, Cezayir ve Libya olduğuna dikkat çekerek, "Türk iş dünyasını da Libya'ya yatırıma davet ediyoruz." diye konuştu.

Türk inşaat işçileri Cezayir’de grevde!

Cezayir'in Bechar kentinde özel bir Türk şirketi bünyesinde askeri hastane inşaatında çalışan 90 Türk işçi maaşlarını alamadığı iddiasıyla iş bırakma grevine başladı. 

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

Türk mobilyacıları İSMOB ile Almanya’da!

Son 2 yıldır dünya genelindeki gerçekleştirdiği tanıtım çalışmaları ile Türk mobilya sektörünün gelişimine öncülük eden TÜYAP, MOSDER ile organize ettiği İSMOB'nın tanıtım çalışmalarının sonuncusunu Almanya'da gerçekleştirdi.

Türk mobilya sektörünün İran ihracatı hızlanacak!

İran'a uygulanan uluslararası ambargonun kalkmasının ardından Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) önderliğinde Türk mobilya sektörü bu ülkeye ihracatı yeniden canlandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Mobilya ihracatına Türk dizisi dopingi!

MOBSAD Başkanı Bostan: "Türk dizilerinin Orta Doğu dünyasında büyük rağbet görmesi, bu dizilerde kullandığımız mobilyaları, yani Türk mobilyasını tanıtmamıza imkan veriyor" dedi.

cezayir türk mobilya fuarı ne zaman Haberi

cezayir türk mobilya fuarı ne zaman


Türk mobilyaları, yarın Cezayir'de düzenlenecek fuarda görücüye çıkacak. Fuar bir gün sürecek. Toplam 300'ü aşkın Cezayirli ve Türk firmanın katılması bekleniyor. 


Başkent Cezayir'deki Sofital Otel'de gerçekleşecek fuarda, Cezayirli ve Türk işadamlarının yeni iş ortaklıkları kurması bekleniyor.



Kırıkhan...