30 / 03 / 2024

chp bayburt belediye başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş

chp bayburt belediye başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş kimdir? Hacı Mustafa Akkuş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş'un biyografisi bu haberde...

Belediye 17 arsa satıyor! İhalesi 22 Aralık'ta!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt Şingah, Zahit, Uzungazi, Esentepe ve Gençosman'da yer alan 17 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Aralık'ta yapılacak.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

O ilde 23 adet arsa satılıyor! 349 bin 668 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Gençosman Mahallesi'nde yer alan 23 adet arsayı 349 bin 668 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İzmir Karaburun'da 190 yıllık cami için yıkım kararı!

Diyanet, İzmir’deki camiyi ibadete kapattı. Çevre Bakanlığı yıkım kararı verdi. CHP’li belediye caminin yıkılmaması için harekete geçti. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

'Bergama Millet Bahçesi’nin imar planı yok' iddiası!

Bergama’nın önceki dönem CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Millet Bahçesi’nin imar planının olmadığını iddia etti.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

chp bayburt belediye başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş Haberi

chp bayburt belediye başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş

Hacı Mustafa Akkuş kimdir?

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


1963 yılında Bayburt’ da doğdum. Bayburt da başladığım eğitim hayatımı Bayburt da tamamladım. 16 yıldır aktif siyaset içerisinde görev yapıyorum.Şehir merkezinde esnaflık yapmaktayım. 


Evliyim ve 3 çocuk babasıyım . Burada yaşadığım dönemlerde DSP İlçe Başkanlıkları (3 yıl), (2,5 yıl) İl Başkanlığı ve (4,5 yıl) Kızılayda gönüllü olarak hizmette bulundum. 40 yıllık bir esnaf olarak halk ile içiçe olan ve toplumun sevgisini kazanan bir karaktere sahib oldum. 


Bir Bayburt’lu olarak Bayburt’umuza hizmet etmek, çalışmak ve dürüst siyaset yapmak için Bayburt Belediye Başkanlığına Adaylığımı ön gördüm..


Hacı Mustafa Akkuş -BAYBURT

Meslek: Esnaf

Eğitim Durumu: Ortaokul

Ünvan: İl Belediye Başkan...