29 / 03 / 2024

çiftçi towers tanıtım ofisi

çiftçi towers tanıtım ofisi

Çiftçi Towers projesi İstanbul Beşiktaş ilçesine bağlı Zincirlikuyu'da inşa ediliyor. 45 katlı 2 kule olarak tasarlanan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 288 rezidans daireden meydana geliyor...

Çiftçi Towers!

Çiftçi Towers metrekare satış fiyatı 7 bin 300 dolar ila 15 bin dolar aralığında değişiyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi 228 rezidans daireden oluşuyor...

Çiftçi Towers teslim tarihi!

Çiftçi Towers teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Zincirlikuyu'da yükselen Çiftçi Towers fiyatları metrekare bazında 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişiyor...

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi 8 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Cem Yılmaz Çiftçi Towers'tan 2 daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'ın Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'tan iki daire aldığı ortaya çıktı.

çiftçi towers tanıtım ofisi Haberi

çiftçi towers tanıtım ofisi


Çiftçi Towers projesi İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş'a bağlı Zincirlikuyu'da Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Holding işbirliğiyle yükseliyor. Çiftçi Towers projesinde 2+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor.


Çiftçi Towers projesinde konutlar 222 metrekareden 578 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde tasarlandı. 288 adet rezidans daireden meydana gelen Çiftçi Towers projesi 2 kule olarak inşa ediliyor.


45 katlı kulelerin olduğu Çiftçi Towers projesi 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 geniş konut alternatifleri sunuluyor. Çiftçi Towers projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin dolar ile 15 bin dolar arasında değişiyor.


Çiftçi Towers projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. Çiftçi Towers tanıtım ofisi ile 0212 347 55 08 numaralı telefondan görüşülüyor.


Çiftçi Towers projesi nerede?

Çiftçi Towers...