26 / 04 / 2024

Çiftçi Towers yapı kayıt belgesi aldı mı

Çiftçi Towers yapı kayıt belgesi aldı mı

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma nedeniyle geçen yıl inşaatı durdurulan Çiftçi Towers mahkemelik oldu. Aralarında Ferit Şahenk'in de bulunduğu proje sahipleri projede gecikme nedeniyle dava açtı.

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Çiftçi Towers'ın 4'te 1'ini Garanti satın aldı!

İstanbul'un Zincirlikuyu semtinde yapımı devam eden Çiftçi Towers projesinde kulelerden birinin yarısı tek parti olarak Garanti Bankası satıldı. 

Çiftçi Towers'ın 33. katında ilk davet yapıldı!

İstanbul’un en yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers, İngiliz ve İtalyan mimarların tasarladığı yüksek kaliteli konseptiyle, prestijli bir yaşam için hazırlanıyor.

Çiftçi Towers projesi için Kadir Topbaş'a suç duyurusu!

İSTANBUL Zincirlikuyu'da Çiftçiler Holding'in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından inşa edilen Çiftçi Towers adlı projede yasalar ve imar mevzuatları yok sayılarak inşaat yapılmasına göz yumuluyor..

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ulaşım!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılının içerisinde yapılması planlanan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 48 katlı 2 blok halinde 288 konuttan meydana geliyor

Zincirlikuyu Çiftçi Towers ne zaman teslim?

Zincirlikuyu Çiftçi Towers ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı cevabı uygun görülüyor. Türkerler İnşaat-Çiftçiler Gayrimenkul ortak projesi olarak yükselen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Çiftçi Towers Zincirlikuyu daire fiyatları!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 48 katlı 2 blok halinde 288 konuttan meydana gelen Çiftçi Towers projesinde teslimlerin 2015 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor

Zincirlikuyu Çiftçi Towers daire fiyatları!

İçinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve de 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Zincirlikuyu Çiftçi Towers daire fiyatları metrekare bazında şekilleniyor.

Çiftçi Towers yapı kayıt belgesi aldı mı Haberi

Çiftçi Towers yapı kayıt belgesi aldı mı

Kaçak veya ruhsatına aykırı olarak hayata geçirilen yapıları kayıt altına almak için çıkarılan “imar barışı” düzenlemesi, yasalar ve imar mevzuatı yok sayılarak İstanbul Boğazı'na nazır hayata geçirilen Çiftçi Towers'a yaradı. 

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre, Beşiktaş Belediyesi'nin 21 Mart 2018'de mühürlediği projenin sahipleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurarak imar affından faydalandı. İnşaat çalışmalarının yeniden başladığı 180 metre uzunluğundaki 46 katlı iki kulenin yer aldığı projeyle ilgili alınan yıkım kararları da iptal edildi.

İMAR PLANINA AYKIRI

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından birisi olan Zincirlikuyu'da inşa edilen Çiftçi Towers'taki usulsüzlükler ilk olarak 9 Haziran 2014'te gündeme geldi. O tarihten itibaren süreçle ilgili yaptığımız sayısız habere karşın yerel yönetimler, hükümet ve yargı gözlerini yumdu ve İstanbul Boğazı etkilenme bölgesinde kalan iki kule inşa edildi. İmar planlarında...