25 / 04 / 2024

Çiftlik Adası ne kadara satılıyor

Çiftlik Adası ne kadara satılıyor

İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı...

Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki 8 milyon 800 bin liraya icradan satışa çıkartılan Feyizoğlu Ailesi'ne ait 27 dönümlük turizm imarlı Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı. İhale 12 Eylül 2014 tarihine ertelendi.

Çiftlik Adası'nın ihalesi 12 Eylül 2014 tarihine ertelendi!

Bayır Mahallesi Çiftlik Koyu'ndaki, Çesar Hasır Demir Çelik Fabrikası'nın sahibi Nevzat Feyizoğlu'nun sahibi olduğu ve yaklaşık 10 yıldır satılık olan Çiftlik Adası, ölümünün ardından iki oğluna miras kaldı...

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Çiftlik Adası ne kadara satılıyor Haberi

Çiftlik Adası ne kadara satılıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mahkeme kanalıyla kıymetinin yarı fiyatına ikinci kez satışa çıkartılan Çiftlik Adası'na alıcı çıkmadı.


İlçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bayır Mahallesi açığında bulunan 80 bin metrekare yüzölçüme sahip adanın 27 bin 620 metrekarelik tapulu kısmı, mirasçılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satışa çıkartıldı.


Marmaris Sulh Hukuk Mahkemesi kanalıyla icra yoluyla yapılan satışın ihalesi, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirildi. Açık artırma ilanında kıymeti 17 milyon 686 bin lira olarak belirtilen arazi, 8 milyon 863 bin lira açılış bedeliyle satışa sunuldu. İkinci kez gerçekleştirilen ihalede teklif veren olmadığı için satış iptal oldu. Adanın yeniden ihaleye çıkartılabilmesi için mirasçıların mahkemeye başvurarak, yeniden satış isteğinde bulunması gerektiği belirtildi.


Kıyıya 150 metre uzaklıktaki adadaki tapulu kısım dışında kalan yerler kayalık olduğu için kullanıma uygun olmadığı...