20 / 04 / 2024

çiftlik caddesi avm çalışmaları

çiftlik caddesi avm çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal ( Çiftlik ) Caddesi' nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtiliyor...

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Nuruosmaniye Caddesi'ndeki dükkanlar kepenk kapatıyor!

Önce Bağdat Caddesi, sonra İstiklal, ardından AVM’ler. Son olarak ise Nuruosmaniye… Ünlü markalar gözde yerlerde kepenk indiriyor

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

AVM mağazaları kepenk indirmeye başladı!

Bağdat Caddesi ve Beyoğlu’nda mağazaların kapanmasının yankıları sürerken, şimdi de alışveriş merkezlerinde kepenkler indirilmeye başlandı. Ciroları düşen mağazalar, AVM yönetimlerinden destek görmedikleri gerekçesiyle dükkanları kapatmaya başladı.

çiftlik caddesi avm çalışmaları Haberi

çiftlik caddesi avm çalışmaları


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal (Çiftlik) Caddesi'nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtilirken, çalışmalarda caddenin alt yapısının yenileneceği, buna paralel olarak üst yapı yönünden kent estetiğine katma değer sağlayacak düzenlemelerin de yapılacağı belirtildi.


OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİ


Cadde AVM konseptinde planlanan çalışmalar ile birlikte bu cadde üzerinden geçen toplu taşıma hatlarında da düzenlemeler yapılıyor. Buna göre yapılan değişiklikle, İstiklal Caddesi’nden geçen aşağıdaki hatların güzergahı, Öğretmenevi Kavşağı’ndan itibaren 19 Mayıs Bulvarı (güney) - 100. Yıl Bulvarı (doğu) -Lise Caddesi (kuzey) - İstiklal Caddesi (56’ lar istikameti) biçiminde değiştirildi.


1 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa, 1/9 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa-Hacı İsmail, 16 Nolu Hat: Canik - Kalkancı, 17 Nolu Hat: Canik-Ondokuz Mayıs...