25 / 04 / 2024

Çiğli Kasaplar Meydanı yenileme

Çiğli Kasaplar Meydanı yenileme

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeniden düzenleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’deki “Kasaplar Meydanı”nı hem tören hem de dinlenme alanı olarak yeniden düzenlerken bölgeye estetik açıdan da değer katacak.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeni yüzüne kavuştu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeniden düzenleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’deki “Kasaplar Meydanı”nı hem tören hem de dinlenme alanı olarak yeniden düzenlerken bölgeye estetik açıdan da değer katacak.

Buca Kasaplar Meydanı’nda sona yaklaşıldı!

Buca’da 20 yıllık özlemde sona yaklaşılıyor. Yıllar yılı “yapıldı yapılıyor” beklentisiyle kaderine terk edilen Kasaplar Meydanı yepyeni görünümü ve işleviyle Bucalılarla buluşmak için artık gün sayıyor.

Buca Kasaplar Meydanı’nın yüzde 75'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent dokusunu bozmadan otopark ihtiyacına çağdaş çözümler üretmek amacıyla yaşama geçirmeye başladığı Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenlemesi betonarme çalışmalarında yüzde 75 seviyelerine geldi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, restorasyon ve kamulaştırmalarla birlikte 10.5 milyon liraya mal edeceği Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinin temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli bugün atılıyor!

Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturulacak iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesinin yapımı için düğmeye basılıyor. 5.7 milyon liralık bu önemli yatırımın temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Buca Kasaplar Meydanı'nın altına yapacağı iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesi için 20 Şubat'ta ihaleye çıkacak.

Emlak Konut'un şžişli'deki arsasının değerleme raporu!

Mülkiyeti Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait İstanbul şžişli 1 adet parsel 3 ada 32 parsel ekspertiz değeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Şişli'deki arsasının değerini açıkladı: 51 bin TL!

  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Şişli'deki, üzerinde yapılaşma izni olmayan arsasının değerini açıkladı.  Emlak Konut GYO hissesinin tam olduğu parsel güvenlikli bir sitenin içinde kalıyor  

İBB Şişli Esentepede arsa satıyor! 69 milyon 300 bin TLye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli Esentepede 8 bin 309 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı. Arsanın tahmini fiyatı için 69 milyon 300 bin lira isteyen İBB, geçici teminatı 2 milyon 79 bin lira olarak tayin etti

Şişli'deki tarihi binayı hurdacılar istila etti!

Şişli Abide-i Hürriyet Caddesinde 20 yıl önce terk edildiği belirtilen harabe haldeki bina, tarihi eser olduğu gerekçesiyle yıkılamıyor... Bina, hurdacıların istilasına uğradı

Emlak Konut'un Şişli'deki arsasının değerleme raporu!

Mülkiyeti Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait İstanbul Şişli 1 adet parsel 3 ada 32 parsel ekspertiz değeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Çiğli Kasaplar Meydanı yenileme Haberi

Çiğli Kasaplar Meydanı yenileme


İzmir'in park ve meydanları, Büyükşehir Belediyesi'nin imzasını taşıyan düzenlemelerle yeni yüzlerine kavuşuyor. Kente estetik görünüm kazandıran uygulamalardan biri de Çiğli'deki asırlık Kasaplar Meydanı'nda hayata geçirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma noktalarından biri olarak bilinen meydanı yeni yüzüne kavuşturdu. Hem görsel hem işlevsel açıdan ele alınan Çiğli Kasaplar Meydanı, yeni yüzüyle vatandaşların beğenisini topladı.


Hem tören hem dinlenme alanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği düzenleme kapsamında, meydandaki yeşil doku geliştirilerek park alanı 5 bin metrekareye çıktı. Aynı zamanda bölgedeki altyapı da yenilendi ve meydanın önünde bulunan dükkanların drenaj sorunları da çözüldü. Meydandaki mevcut yola granit küp taşlar döşendi, ağaç altlarına ise ziyaretçilerin gölgesinde dinlenebileceği ahşap kent mobilyaları koyuldu. Vatandaşların keyifli zaman geçirmesini hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, içinde çocukların hareketli su oyunları...