28 / 03 / 2024

Cityscape Global 2015 Gayrimenkul fuarı

Cityscape Global 2015 Gayrimenkul fuarı

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluştu.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülecek!

Cityscape Global'i değerlendiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülececeğini belirtti...

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Cityscape Global 2015 Gayrimenkul fuarı Haberi

Cityscape Global 2015 Gayrimenkul fuarı

Ofton İnşaat, yeni yaşam ve yatırım projesi Elysium Dolapdere’yi, ilk kez Dubai’de görücüye çıkardı. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan Dolapdere; AVM, ofis, otel, kültür merkezine yakınlığı ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Elysium Dolapdere, toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerine 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 formatta 225 bağımsız bölümden oluşacak. Proje, konumu itibarıyla da Taksim’e 3, Nişantaşı’na da 5 dakika mesafede olmasının yanı sıra Beşiktaş – Bomonti Tüneli ile metro ve çevreyoluna da kolay ulaşım imkanı sunuyor.



Ofton İnşaat’ın Cityscape Fuarı’nda sergilediği diğer projesi Elysium Art Şişli oldu. Yüzde 65 satışla ilgi gören Elysium Art Şişli, tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak modüler mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 alana sahip rezidanslardan oluşuyor

Elysium Art...