20 / 04 / 2024

çocuk yatak odaları

çocuk yatak odaları

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor.

Karaca'da nevresim takımları indirimde: Yatak odalarına şıklık ve konfor uygun fiyatlarla geliyor

Tüketicilere uygun fiyatlarla kaliteli ve şık nevresim takımları sunan Karaca, yatak odalarını yenilemek isteyenleri cezbediyor. İşte kaçmaz fiyatlarla Karaca nevresim takımları...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları!

Bugün pek çok farklı alanda olduğu gibi, mimaride, dekorasyonda, peyzajda, tasarımda ve aklınıza gelebilecek daha pek çok sektörde dünyanın önemli ülkeleriyle rekabet edebilir bir noktaya gelmiş durumdayız. İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları..

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Koçtaş'tan çocuk odalarına özel tasarım!

Koçtaş okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının odalarında yenilik yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte Koçtaş’ın hazırladığı birbirinden farklı tarzdaki çocuk odaları.

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti, birbirinden renkli halılarıyla çocukların hayal dünyasını geliştiriyor. 23 Nisan’da çocuklarına hediye almak, odalarını masal dünyasının karakterleriyle süslemek isteyen ebeveynlere, eğlenceli seçenekler sunuyor

çocuk yatak odaları Haberi

çocuk yatak odaları

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor. Yatağın kenarında ise kuleler yükseliyor. Aksesuarlarda swarovski taşlar bile kullanılıyor. Böylece özellikle kız, çocukları kendileri prenses gibi hissediyor. Çocuk büyüdükçe ufak değişikliklerle yeniden tasarlanan odaların maliyeti ise 200 bin doları...