26 / 04 / 2024

Concorde Luxry Resort

Concorde Luxry Resort

Zafer İnşaat Yatırım Holding'in Kıbrıs'ta 2018 yılında hayata geçirdiği Concorde Luxry Resort, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Concorde Luxry Resort ilk yılında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Zafer İnşaat Yatırım Holding'in Kıbrıs'ta 2018 yılında hayata geçirdiği Concorde Luxry Resort, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Yağcı, “Concorde Luxury Resort’te haziranda tatilcileri ağırlamaya başlayacağız. Otelde 569 oda bulunuyor” dedi...

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Port Nature Luxury Resort yeşillenen otel sertifikası aldı!

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle verilen ‘Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’nı almaya hak kazanarak, çevreye duyarlılığını belgelendirdi.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü oldu!

Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı.

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

Ilgaz Mountain Resort'a EMİTT'te yoğun ilgi!

Ferko İnşaat, bu yıl 19. kez gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na, Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Serik'teki Ela Quality Resort Hotel Tesisi ile ilgili revize gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Özak GYO, Ela Quality Resort Hotel lojman binası değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in Lojman Binası ile ilgili değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Concorde Luxry Resort Haberi

Concorde Luxry Resort

Zafer İnşaat Yatırım Holding'in Kıbrıs'ta 2018 yılında hayata geçirdiği Concorde Luxry Resort, açılışının ilk yılında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Capital'de yer alan habere göre; Concorde Hotels & Resort Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı, "Turizmde edindiğimiz 15 yıllık bilgi birikimini ve deneyimi Ada'ya yansıtmaktan mutluyuz. Concorde Luxury Resort'a gösterilen bu ilgi de doğru işler yaptığımızın bir kanıtı. Hizmet ve kalite anlayışımızda standardımızı korumaya devam edeceğiz"...