20 / 04 / 2024

çorlu yatırım potansiyeli

çorlu yatırım potansiyeli

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki konuğu Areas Proje Hazırlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'tu. Kireçci ile Bozkurt firmalardan, İstanbul ve Çorlu'daki yatırımlardan bahsettiler...

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

Libya'da on milyarlarca dolarlık yatırım potansiyeli Türk firmaları bekliyor!

Türk-Libya İş Adamları Derneği (TULİB) Başkanı Murtaza Karanfil, Libya'nın iş yapma kültürüne en hakim ülke olduklarını dile getirerek, , "Libyalıların Türkiye'den beklentisi büyük. Tüm iş insanlarımızı ve yatırımcılarımızı bu ülkeye yatırım yapmaya çağırıyoruz." dedi.

Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı nedir?

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Hasan Can, “Parasını ekonomik dalgalanmalardan korumayı amaçlayanlara özel geliştirdiğimiz 'dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı' modeliyle kazanç potansiyeli yüksek bölgelerde arazi yatırım fırsatı sunuyoruz” dedi...

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çorlu tarafından kuruldu. 

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Tunus'tan Türkiye'ye yatırım çağrısı!

DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Rona Yırcalı, Tunus'ta değerlendirmelerde bulundu. Yırcalı, "Tunus, yatırım yapmaya değer, yatırım potansiyeli yüksek bir ülke, Türk yatırımcısı için çok iyi bir pazar'' şeklinde konuştu.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

Zeytinburnu'nda yatırım fırsatları konuşulacak!

Sahil şeridine sahip lokasyonu, ulaşım ağlarının merkezinde oluşu ve altyapı yatırımlarıyla İstanbul’un yükselen değeri Zeytinburnu’nun potansiyeli ile sunduğu yatırım fırsatlarını içeren geniş kapsamlı araştırma raporu kamuoyuna açıklanacak.

ABD'li 3M, Çorlu'da yeni bir tesis yatırımı için gün sayıyor!

ABD’li dev 3M, 500 milyon dolarlık yatırımı için gün sayıyor. Genel Müdür Mert Büyükyazgan, “Merkezin Türkiye ile hiçbir kırmızı çizgisi yok. Sonunda bu yatırımı getireceğiz” dedi

çorlu yatırım potansiyeli Haberi

çorlu yatırım potansiyeli
Emlak Kulisi'nin 31 Mayıs tarihli programı için...