26 / 04 / 2024

Cornelia Otelleri antalya kongre merkezi

Cornelia Otelleri antalya kongre merkezi

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Balkan otelleri Antalya'da yenilenecek!

Antalya'da 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Expo Center'da düzenlenecek 26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisi katılacak .

Cornelia Diamond Otel En İyi Tam Donanımlı Resort seçildi!

Antalya Serik'te bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Âwards 2014'te Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort oteli seçildi...

Tuncay Kilit: Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacağız!

Bünyesinde Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Kilit, Antalya'nın Disneyland olması için, Disneyland yetkilileri ile görüşmelerinin sürdüğünü de ifade etti

Antalya'da Disneyland gibi eğlence parkı yapılacak!

BÜNYESİNDE Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal'in Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Eğlence parkı için 400 milyon dolar harcanacak...

Dünyanın en iyi otelleri seçildi!

CORALTravel'ın, 27 ülkede onbinlerce müşterinin katılımıyla yapılan ve dünya çapında otellerin yarıştığı 2013 ün en iyi otelleri listesinde ilk 100 arasına Antalya bölgesinden 50 otel girdi...

Türkiye'nin en beğenilen otelleri Limak Turizm'den çıktı!

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.

Cornelia Otelleri antalya kongre merkezi Haberi

Cornelia Otelleri antalya kongre merkezi

CORNELIA OTELLERİ GRUBU, ilk otelini 2002’de Antalya Belek’de Cornelia De Luxe Resort markasıyla, ikinci otelini ise 2008 yılında yine Belek’de Cornelia Diamond Golf Resort Spa markasıyla hizmete açmıştı. Yeni yatırımlar arasında yer alan Kıbrıs ve Bodrum’da otel açma projesini bir süreliğine ertelemiş olsa da grup, yeni projelerle gündemde.

Corneiia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya ile  CorneliaDiamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek üzere bir aradayız.

En son 2017 yılında turizm sektörünün geldiği noktayı ve yapılması gerekenleri anlatmıştı ve ümitli olmayı elden bırakmamak gerek demişti. 2018’in ilk yedi ayım değerlendiren Alkaya, “Antalya, Türkiye’nin turizminin çeşitlilik bölgesi. Dünyanın farklı ülkelerinden, farklı turist profillerini ağırlama kapasitesine sahip.

Fortune Turkey'den Şule Laleli'nin haberine göre; Düşük harcama...