25 / 04 / 2024

çorum bina tahliyeleri

çorum bina tahliyeleri

Çorum'da toprak kayması nedeniyle 3 bina tedbir amaçlı tahliye edildi ve bölgede inceleme başlatıldı.

Çorum'da toprak kayması nedeniyle binalar tahliye edildi!

Çorum'da toprak kayması nedeniyle 3 bina tedbir amaçlı tahliye edildi ve bölgede inceleme başlatıldı.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Çorum Kaleiçi’ndeki 39 metruk bina yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2019 Aralık ayında başlanan metruk binaların yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Çorum'daki metruk bina çökme riskiyle karşı karşıya!

Çorum’da bulunan metruk haldeki konakta çökme tehlikesi bulunuyor. Çevredeki vatandaşlar bu durum nedeniyle endişe içinde binanın yanından geçiyor.

Çorum Şeker Fabrikası'ndan kiralık bina ihalesi 24 Ağustos'ta!

Çorum Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından Çiftçi Dinlenme Binası ihale usulü ile kiraya verilecek. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nin yeni binası 55.8 milyon TL'ye ihale edildi!

Çorum Belediyesi tarafından yeni hizmet binası yapımı ihaleye çıktı. 12 bin 540 metrekarelik arsaya inşa edilmesi planlanan bina 55 milyon 837 bin TL'ye yapılacak.

Çorum Belediyespor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamam!

Çorum Belediyespor tesisleri son sürat devam ediyor. Yüklenici firma tesislerinin bina bölümünün kaba inşaatını bitirdi.İnce işçiliğe önümüzdeki günlerde başlanacak ve tesisin önümüzdeki sezona hazır hale gelecek.

Çorum'da icradan 3 milyon TL'ye satılık bina!

Çorum İli Merkez İlçesi'nde bulunan bina Çorum 1. Sulh Mahkemesi tarafından 21 Ağustos 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

Çorum'da istinat duvarı isyanı!

Çorum'da bir binanın istinat duvarının yıkılması, apartman sakinlerini isyan ettirdi. Duvarın yıkılmaya başlaması nedeniyle bina sakinleri büyük bir tedirginlik yaşıyor.

Çorum Bahabey'deki apartmanların yıkımına başlandı!

Çorum'da Bahabey Caddesi üzerine modern bir tarzda kurulacak olan bina, bölgeye büyük bir canlılık katacak. Çorum'da ilk defa ithal kompozit kaplama ile kurulacak olan bina, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yaptırılacak.

çorum bina tahliyeleri Haberi

çorum bina tahliyeleri

Çorum Akkent Mahallesi'ndeki 3 binanın önünde toprak kayması meydana geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çorum Belediyesi ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünce yürütülen incelemede, kayma yaşanan bölgeden numune alındı. Tedbirli olarak tahliye edilen 3 binada yaşayanlardan bazıları, Çorum Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi'ne yerleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'den uzmanların yarın şehre gelerek kayma yaşanan bölgede inceleme yapacağını belirtti.

Binaların tedbir için tahliye edildiğini söyleyen Candan, "Bu akşamdan itibaren etkili olacak yağışı da göz önünde tutarak binaları tahliye etmeye karar verdik. Bazı vatandaşlarımız akrabalarına giderken, bazılarını da biz misafirhanemizde ağırlayacağız." dedi. 

Yapılan ilk incelemede binaların toprak kaymasından etkilenmediğinin tespit edildiğini dile getiren Candan, çıkacak risk raporuna göre çalışma yürütüleceğini sözlerine ekledi.

Çorum Mimar Sinan...