26 / 04 / 2024

CR Huzur Yapı iletişim

CR Huzur Yapı iletişim

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Gevrek, Cihan Sarı, Rıdvan Hakan ortaklığında kuruldu...

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhammet Ali Topcu tarafından kuruldu.

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Gevrek, Cihan Sarı, Rıdvan Hakan ortaklığında kuruldu...

Sur Yapı'dan Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

Ailenizle en güzel anlarınızı geçireceğiniz, her güne huzur dolu uyanacağınız, pencerenizden mutluluğun kokusunu alacağınız Sur Yapı evleri “Mutlu Evler Türkiye” kampanyası ile yeni sahiplerini bekliyor.

Kartal’daki yapılaşma durduruldu!

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na ait Kartal’daki dini tesis alanındaki yapılaşma yargı tarafından durduruldu. İBBİ tesis alanını “Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı”na dönüştürmeyi planlıyordu.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Mehmet Dündar: Yatırım için huzur ve güven şart!

AK Parti Diyarbakır Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Dündar, Doğu ve Güneydoğu için açıklanan paketteki yatırımların yapılması ve bölgenin kalkınması için huzur ve güvenin olmasının şart olduğunu ifade etti.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Kahramanmaraş Gayberli'de Millet Bahçesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi müthiş bir projeye imza attı. Bin 550 konutu kamulaştırıp yıkan belediye, yerine herkesin huzur içinde zaman geçireceği bir bahçe yapıyor.

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Yapı Taahhüt Ticaret Enerji ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Girgin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Sarıyer, Huzur Mahallesi'nde kuruldu.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında sona gelindi!

Kepez Belediyesi’nin mimarisiyle ve vereceği hizmetle Antalya’nın Darülaceze’si olacak şefkat ve huzur evi projesinin yapımında sona gelindi.

Edirne Huzurevi, TOKİ Sosyal Konutları'nın yanına yapılacak!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, huzur evi engelsiz yaşam merkezi belediyesi için Zirve tesisin ısrarla TOKİ Sosyal Konutları'nın yanındaki engebeli hazine arazisine yapılması istendiğini söyledi.

CR Huzur Yapı iletişim Haberi

CR Huzur Yapı iletişim

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Gevrek, Cihan Sarı, Rıdvan Hakan ortaklığında kuruldu...

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,isyeri,ticarethane insaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları,fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve...