19 / 04 / 2024

creavit model

creavit model

Banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, düşlediğiniz tertemiz banyolar için ışıl ışıl ürünler üretiyor. Lavabo, klozet ve bidelerde hayat bulan “Creavit Beyazı” ile yıllardır banyolar beyazın en sıcak haliyle parıldıyor...

Alman otomotiv devinin bu model araçlarında ölümcül fren arızası! Firma servislerde ücretsiz tamir edecek

Alman lüks otomotiv firması 2006 ile 2012 yılları arasında üretilen model araçlarında ölümcül fren arızası tespit etti. Dünya genelinde bu model araçlara sahip olanların otomobillerini servise çektirmeleri istendi. Firma arızayı ücretsiz tamir edecek.

Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı

İsviçre'nin lüks saat markası Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati çıkarıldığı müzayadede 1.1 milyon dolara satıldı. Doların 14 lira 97 kuruş fiyatıyla rakam çarpıldığında 15 trilyon gibi bir sonuç ortaya çıkıyor ki bu da bir rekor demek.

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

Sıfır araba alacaklar dikkat! 300 bin TL'nin altında sadece 3 model kaldı…

2022 yılında sıfır otomobil almak isteyenler, marka-model araştırması yaparken, dikkat çekici bir liste paylaşıldı. Araç fiyatları, pandemi ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle rekor oranda artış gösterdi. 300 bin Türk lirasının aldında ise sadece 3 model kaldı…

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Renault Trafic Multix fiyat listesi yayınlandı! İşte 2021 model Renault Trafic Multix fiyatları…

Renault, ticari araç sürücülerinin en çok tercih ettiği Trafic Multix modelinin mart ayı fiyat listesini paylaştı. Türkiye’de önemli bir pazara sahip olan Renault, 2022 model Trafic Multix modelini ülkemizde satmıyor. 

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

2022 Renault Express Van fiyat listesi! İşte Renault’un 2021 ve 2022 model Express Van fiyatları…

Renault, 2021 ve 2022 model Express Van modelleri için fiyat listesini paylaştı. Özellikle ticari amaçla kullanılan Renault'un yeni Express Van modeli, fiyatıyla bir hayli dikkat çekiyor. En ucuz otomobiller sınıfında yer alan Renault Express Van'ın 2021 en boş Joy modeli bulunuyor. 

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

Otomobil tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği 2022 model yeni kasa Opel Astra’nın özellikleri ve Avrupa fiyatı belli oldu. Bir diğer müjdeli haber ise, yeni Opel Astra 2022’de Türkiye’de olacak…

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Elektrikli otomobil üretici olan Tesla, Model 3'ü Türkiye'de piyasaya çıkacak. Peki Tesla Model 3'ün Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Tesla Model 3'ün özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

creavit model Haberi

creavit model

İlhamını kadının incelikli ruhundan alan beyazla banyolarınızın temizliği bütünleşiyor. Diğer beyazlarla karşılaştırıldığında farkını ortaya koyan Creavit ürünlerindeki beyaz tonu, kaliteyle birleşerek yıllardır tercih sebebi olmaya devam ediyor. Kir tutmayan yapısı ile ayrışan ve sıcak beyaz olarak adlandırılan bu ton,  ıslak mekanlardaki en önemli konu olan hijyeni ve sağlığı beraberinde getiriyor.


Lavabo, klozet ve bidelerde karşımıza çıkan Creavit Beyazı daha fazla daha fazla hijyen ve daha fazla estetik vaat ediyor. Temizliğin ışıltısını sürekli aktif tutmayı başaran bu Creavit ürünleri, titiz hanımların ve farkı fark edenlerin gözdesi. Banyo modasında yeni bir çağ açan Creavit, özgün tasarımları, fonksiyonel kullanımı, işlevselliği ve geniş ürün yelpazesiyle fark yaratıyor. Creavit, henüz tanışmamış olanları banyolarına duru bir güzellik getirmek adına beyazına davet ediyor.


Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri...