25 / 04 / 2024

Crown Palace Otel

Crown Palace Otel

Ulualan'ı imara açacaklarını belirten Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Manavgat'a Disneyland'ı kurduğumuz zaman, Antalya'ya gelen her turist Manavgat'a gelecek. Böylece Manavgat kazanacak" dedi.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Crown Palace Otel Haberi

Crown Palace Otel


Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kampanyada çalışacak olan gönüllülerle toplantı yaptı. Crown Palace Otel'de yapılan toplantıya partinin yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle üçyüzden fazla gönüllü katıldı. 


Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat'ta belediyecilik anlayışının beğenilmediği için başkanlığa aday olduğunu ifade ederek, "Son 10 yılda belde belediyeleri Manavgat'tan daha iyi çalıştı. İnsanlara iş imkanlarının açılmasını yaşama alanlarının oluşturulmasını sağladılar. Manavgat Belediyesi bir karış yeri imara açmadı. Manavgat'ta konut fiyatları ve kiralar alabildiğince yükseldi. Sarılar, Ilıca, Side ve Evrenseki belediyeleri olmasa Manavgat'ta insanlar ev yapacak arsa bulamayacaktı. Böyle belediyecilik olmaz. Bunun adı hiçbir şey üretmeyen belediyeciliktir. Biz, bu anlayışa, böyle belediyeciliğe karşıyız" dedi. 


Kaldırım, aydınlatma ve peyzaj...