26 / 04 / 2024

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan

Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye sarayının inşaatı hızlı bir şekilde yükseliyor. Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, binanın 2016 yılının sonunda teslim edilmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

Ahmet Aras'ın kiraladığı mülkler için inceleme başlatıldı!

Bodrum’da başkan olmadan önce kiraladığı belediyeye ait mülkleri başkan olduktan sonra da işletmeyi sürdüren Ahmet Aras hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Mansur Yavaş ve Sinan Aygün açıklaması!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin açıklama yaptı....

Mahkumlar mimari restorasyon işlerinde görev alıyor

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak, "Hükümlülerden istifade edip onları eğitip, onlardan hem işbaşında yararlanmak hem de tahliyelerinden sonra onları ustalıkla belgelendirip, edindikleri bilgi ve tecrübeleri meslek olarak yürütmelerini hedefliyoruz" dedi...

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'i tamam!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Kırklareli yeni adliye binasının inşaatı ne durumda?

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni adliye binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Yavuz, Kırklareli'ne yakışır, modern bir bina kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan Haberi

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yaptırılan ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye binası olacak olan Adana Adliye Sarayı'nın inşaatı hızla yükseliyor. Temeli 2014 yılı Mayıs ayında atılan inşaatı sık sık denetleyen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, fiziki yapısıyla, peyzaj düzenlemeleriyle hem vatandaşın, hem de personelin çok rahat kullanabileceği binanın 2016 yılı sonu tesliminin öngörüldüğünü belirtti. 



HIZLA YÜKSELİYOR 


Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Mayıs ayında temeli atılan Adana Adliye Sarayı'nm inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Burası hizmete girdiğinde ülkemizin en büyük ve modern binaları arasındaki yerini alacak. DSİ sulama kanallarından alınacak su, binanın soğutmasında kullanılacak. Bu soğutma projesi sistemi Adana'da ilk kez kullanılacak ve çok ekonomik olacak" diye konuştu. 



205 BİN METREKARE KAPALI ALAN 



Adliye...