26 / 04 / 2024

Cuno Park projesi

Cuno Park projesi

Güneşli'de konumlandırılan Cuno Park Evleri'nde son 13 dairenin satışı devam ediyor. Daireler 285 bin ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Muş Kültür Park projesi ihale aşamasında!

Muş Belediyesi tarafından yapılması planlanan Muş Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Cuno Park projesi Haberi

Cuno Park projesi

7 katlı 2 blokta toplam 56 konutun bulunduğu Cuno Park projesi Cuno Yapı tarafından Güneşli'de hayata geçirildi. Sadece 120, 124, 140 ve 144 metrekare 3+1 dairelerin yer aldığı Cuno Park projesindeki dairelere Kalmelya, Lilyum, Orkide ve Frezya isimleri verildi.