29 / 03 / 2024

Daire Kartal yalı mahallesi teslimleri

Daire Kartal yalı mahallesi teslimleri

Daire Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Bodur İnşaat imzası ile inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Hükümetin KDV, tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı sektörde etki yarattı. GYODER, Konutder ve İNDER üyesi firmalar hep birlikte yüzde 20 indirim kararı aldı.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal yalı mahallesi teslimleri Haberi

Daire Kartal yalı mahallesi teslimleri

Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Daire Kartal Rezidans 28 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yükseliyor. 


Daire Kartal Residence fiyat listesi konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Şehit Hakan Kaban Parkı ile E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede olan Daire Kartal Konutları Kale Grubu bünyesindeki Bodur İnşaat imzası taşıyor. 

Daire Kartal Residence fiyat listesi!

Peşin alımlarda yüzde 4 indirim fırsatı sunan Daire Kartal Evleri fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 61 metrekare şeklinde tasarlandı. 



Daire Kartal adresi: Yalı, Halk Sk. No:10, 34873 Kartal/İstanbul


Daire Kartal Rezidans satış ofisi 

Tel: 0212 371 52 53

Web: www.dairekartal.com 

Özge...