18 / 04 / 2024

daire kiralama

daire kiralama

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı: Emre Maraşlı 1+1 tipinde inşa edilen dairelerin kiracı bulmakta zorluk çekilen ev tipleri olduğunu ifade etti...

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Korona yüzünden boşanmayın, geçici olarak ayrı daire kiralayın!

Tokyo merkezli kısa süreli kiralama şirketi Kasoku, Japonya'da 'evde kal' kampanyasında birbirlerinden bunalan çiftler için, sadece bir süre ayrı kalmaya ihtiyaç duyduklarını belirterek boş daire kiralıyor...

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imza Suit Daire Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi Hilmi Kerem Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017'de kuruldu.

Tatilciler, sezonluk daire kiralama arayışına girdi!

Bayramı sahil bölgelerinde geçirmek isteyenler, tatil planlarına başladı. Tatilde ev konforunu tercih edenler, tatil bölgelerinde sezonluk daire kiralama arayışına geçti.

Kalekent İkinci El Kiralama ve Satış Ofisi açılıyor!

LİV Yapı ve Gül İnşaat, Kalekent projesinde de bir ilke imza atarak “Kalekent İkinci El Kiralama ve Satış Ofisi”ni açıyor. Böylece Kalekent, kendi bünyesinde yatırım amaçlı daire alan müşterilerine gayrimenkul danışmanlık hizmeti verecek.

Sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kiralama kararı kesinlikle ani verilecek bir karar değildir. Türlü türlü nedenlerden dolayı başının ağrımasını istemeyenler, ev ya da iş yeri kiralarken, ince eleyip sık dokumalı. Peki sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Mariah Carey Malibu'daki villasını 10 bin dolara kiralıyor!

Son dönemde Türkiye'de de inanılmaz biçimde yayılan uygulama, ABD'de ünlülerin de gözdesi. Amerikan basınındaki haberlere göre günlük daire kiralama platformu olan Airbnb'nin son müşterisi Mariah Carey oldu.

Vakıflar'dan Cihangir'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi! 135 bin 300 TL'ye!

Beyoğlu Cihangir'de yer alan Vakıf Taşınmaz üzerine mevcut avan projesine göre apart daire yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak kiralama işi Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıktı...

Daire kira artışı nasıl hesaplanır?

Taşınmaz mal kiralama esasları Borçlar Kanunu'nda düzenleniyor. Yasal olarak kira dönemi yenilenen kiralamalarda ev sahibinin kiracısına zam yapma hakkı bulunuyor. Peki, daire kira artışı nasıl hesaplanır?

Ev kiralama işlemleri!

Mesken ihtiyacınızı karşılamak için daire kiralamak istediğinizi farz edelim. İstediğiniz gibi bir ev bulmanız halinde sizi ne gibi ev kiralama işlemleri bekliyor? Yapmanız ve dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir?

Kiralık daire kontratı!

Konut ve işyeri kiralama işlemlerinde kiralayan ile kiracı kimse arasında bir kontrat imzalanması gerekiyor. Söz konusu kiralık daire kontratı örneği haberimizde...

Oturulan daire diğer eşin rızası olmadan satılamaz!

Tamer Heper, Posta Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Önemli bir karar" başlıklı yazıyı kaleme aldı... Eşim iki daire sahibiydi. Bizim haberimiz olmadan iki daireyi birden farklı tarihlerde satmış

Avrupa Konutları Atakent 3 örnek daire videosu!

Avrupa Konutları Atakent 3 örnek daire görüntülerini www.havadanemlakvideo.com kaydetti... İşte Artaş İnşaat'ın Halkalı'da konumlandırdığı Avrupa Konutları Atakent 3 projesinin örnek dairesi!..

daire kiralama Haberi

daire kiralama
İhtiyaçtan fazla 1+1 dairenin mevcut olduğunu belirten Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı bu evlerin daha çok yatırım amaçlı alındığını ve bu evlere kiracı bulmanın daha zor olduğunu...