19 / 04 / 2024

dask yarışması 2020

dask yarışması 2020

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor...

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması için son başvuru 28 Şubat!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda Erzurum Teknik Üniversitesi 1. oldu!

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın birincisi belli oldu. Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın galibi Erzurum Teknik Üniversitesi ilan edildi.

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali yaklaşıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final günü yaklaşıyor. 47 üniversiteden 75 takımın başvurduğu yarışmanın finali, 9 Nisan'da Osmanlı Arşivleri Kağıthane Binası'nda yapılacak.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na 28 ilden 75 başvuru!

Türkiye’de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak için DASK tarafından Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Türkiye genelinde 28 ilden 75 başvuru geldi.

dask yarışması 2020 Haberi

dask yarışması 2020

İnşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinde deprem ve depreme dayanıklı bina bilincini artırma hedefiyle hayata geçirilen yarışmanın son başvuru tarihi 28 Şubat.

Binalar altıncı kez depremde ayakta kalmak için yarışacak

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen yarışmada, başvuruları www.daskbinatasarimi.com adresinden gerçekleştiriliyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından finale kalmaya hak kazanan takımlar jüri ve Teknik Danışma Kurulu tarafından belirlenecek.

DASK olarak Türkiye’de ilk kez düzenlenen bu yarışmayı 6’ncı yılında da sürdürmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren DASK Yönetim Kurulu Üyesi ve Koordinatörü İsmet Güngör, “Depremin risklerini yönetmenin en öncelikli yollarından birisi güvenli binalar. Dolayısıyla bizim bu konuda bilinçli mühendislere ve mimarlara ihtiyacımız var. DASK olarak bu alanda farkındalık yaratmak ve gençlerin mesleki gelişimlerine de katkıda bulunmak için düzenlediğimiz bu yarışmanın bugüne kadar gördüğü ilgiden çok...