19 / 04 / 2024

debenhams cevahirdeki tango gösterileri ne zaman

debenhams cevahirdeki tango gösterileri ne zaman

Dünyaca ünlü tasarımcılarıyla dikkat çeken, birbirinden tarz ve önemli markayı bünyesinde bulunduran DEBENHAMS, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00 – 19.00 arası aşkın dansı olarak bilinen tango gösterileriyle dikkat çekecek...

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Debenhams 50 mağazasını kapatacak!

Debenhams'ın son 1 sene içerisinde 491,5 milyon sterlin zarar ettiği, bu sebeple 50 mağazasını kapatmaya karar verdiği belirtildi 

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

debenhams cevahirdeki tango gösterileri ne zaman Haberi

debenhams cevahirdeki tango gösterileri ne zaman


Dünyaca ünlü tasarımcılarıyla dikkat çeken, birbirinden tarz ve önemli markayı bünyesinde bulunduran DEBENHAMS, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00 – 19.00 arası aşkın dansı olarak bilinen tango gösterileriyle dikkat çekecek. Aynı gün ve saatler arasında DEBENHAMS Cevahir Mağazası’ndan alışveriş yapacak şanslı kişiler aynı zamanda mağazada bulunacak olan Karikatürist Semih Bulgur’a karikatürlerini çizdirebilecekler.


Sevgililer günü öncesi alışveriş yapmak isteyen herkese 250 TL’lik alışverişin 50 TL’si, 350 TL’nin100 TL’si DEBENHAMS’tan...