19 / 04 / 2024

dekorasyon fuarı

dekorasyon fuarı

Adana'da el oyması koltuk takımı, Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda 45 bin liraya satışa sunuldu.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baş ve Yakup Kadir Akbaş ortaklığıyla kuruldu.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

dekorasyon fuarı Haberi

dekorasyon fuarı


Adana'da el oyması koltuk takımı, Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda 45 bin liraya satışa sunuldu. Ceviz ağacından yapılan koltuk takımını üreten 'Yonca Mobilya'nın sahibi Yalçın Avcı, mobilyayı ortaya çıkarmak için 2 ay yoğun uğraş verdiklerini, bu emeğin karşılığını almayı düşündüklerini söyledi. Koltuk takımını fuarda satmayı uman Yalçın Avcı, "Her usta böyle işçilikle oymalı takım yapamaz. Sanatsal değeri olan bu kadar güzel bir ürünü alan kişi, ömür boyu kullanır ve çok da mutlu olur" dedi.


Fuarda, kendi tasarımları olan ürünleri, sanatsal kaygıyla ürettikleri mobilya ve ömürlük ahşap ev eşyalarını ziyaretçilere gösterdiklerini anlatan Yalçın Avcı, şunları kaydetti:


"Fiyatı yüksek gözükse de bu takımımızı tamamen el işçiliği ile yaptık. Emek yoğun işler biraz pahalı oluyor. Ama adeta nakış işler gibi işledik. Bu ürün için...