27 / 04 / 2024

Demir Country ev fiyatları

Demir Country ev fiyatları

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Beylikdüzü Demir Country projesi Demir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Bodrum Hayat Country'de 1.5 milyon TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Mimari tasarım ödüllü proje Hayat Country projesi Bodrum'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 515 bin 700 TL'den başlıyor.

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Demir fiyatlarındaki artış konuta yansıdı!

Demir fiyatlarındaki artış fırsatçıları harekete geçirdi. 'Demiri dolarla alıyorum' diyen üreticiler ev fiyatlarını iki katına çıkardı. 

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Aydos Country basın toplantısı 11 Mayıs'ta!

Gayrimenkulde öncü yeniliklere imza atan Sinpaş Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country’de Aşk Ev’liliği kampanyası ile yepyeni bir modeli hayata geçiriyor.

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Aydos Country'de aşk ev'liliği!

Aydos Country'de aşk ev'liliği sloganıyla fiyatlar 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1 yıl kirada yaşayıp evi satın almak isteyenlerin kiraları peşinat bedeli olarak sayılıyor. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country ev fiyatları Haberi

Demir Country ev fiyatları

Demir Country Yakuplu projesi 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. Proje Beylikdüzü’nün en gözde bölgesi Yakuplu’da yükseliyor.

 9 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Demir Country 44 bin 426 metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor. Demir Country Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa konutlara yer veriliyor. 


Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları!

Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 400 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Beylikdüzü Demir Country'de daire sahiplerine doğal yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24...