27 / 04 / 2024

demirciler res inşaatı

demirciler res inşaatı

Zorlu Enerji Genel Müdürü Ak: "Alaşehir'de 45 megavatlık jeotermal enerji santralimizin 33,73 megavatlık gücünü ulusal sisteme bağladık. Sarıtepe ve Demirciler rüzgar enerjisi santrallerimizin inşaatına başladık" dedi.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Tekirdağ Dereköy'e kurulmak istenen 15 RES'in çalışmaları durduruldu!

Trakya Platformu Kurulu üyesi Göksal Çiğdem, ''Istrancalar, Avrupa'nın en önemli 5 doğa alanından biridir. Istrancalar'da bu bölgede RES inşaası, yan yollar, kurulan şebeke tesisleri, geçici inşaat alanları ve türbinlerin kanatlarıyla Istrancalar'daki doğal yaşam hızla yok olacaktır''dedi.

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı!

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler RES'in sisteme bağlandığını duyurdu. Şirket, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğunu belirtti.

Bodrum Çevre Koruma Platformu üyelerinden Res inşaatına tepki!

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu üyeleri RES'lere bu kez de inşaat sezonunun kapanmasına rağmen RES inşaatı devam etttiği için tepki gösterdiler.

İzmir Sarpıncık RES projesinin inşaat faaliyetleri durduruldu!

Karaburun'da, Çalık Grubu'na ait Sarpıncık RES Projesi'nin nazım imar planı ve uygulama imar planları İzmir 1. İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Alınan kararla, Sarpıncık RES projesinde inşaat faaliyetleri durduruldu.

İzmir Sarpıncık’taki RES inşaatı devam ediyor mu?

İzmir 1. İdare Mahkemesi Karaburun Sarpıncık’taki Rüzgar Enerji Santrali inşaatının dayanağı olan imar planlarını 24 Mart’ta iptal etmesine rağmen bölgedeki inşaat çalışmaları son sürat sürüyor.

Sarpıncık RES Projesi'nde inşaat başladı!

ÇALIK Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti. Sarpıncık RES Projesi'nin inşaat çalışmalarına başlandı. Büyük iş makinalarıyla girilen, zeytinliklerin de bulunduğu Kızılcadağ mevkiinde inşaat hızla devam ediyor.

Sinan Ak: Sarıtepe ve Demirciler RES inşaatına başladık!

Zorlu Enerji Genel Müdürü Ak: "Alaşehir'de 45 megavatlık jeotermal enerji santralimizin 33,73 megavatlık gücünü ulusal sisteme bağladık. Sarıtepe ve Demirciler rüzgar enerjisi santrallerimizin inşaatına başladık" dedi.

Bodrum Geriş RES'in inşaat iznine yürütmeyi durdurma kararı!

MUĞLA 2'inci İdare Mahkemesi, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yapılması planlanan Geriş Rüzgar Enerji Santrali (RES) inşaat çalışmaları için verilen bakanlık izni hakkında 'yürütmeyi durdurma' kararı verdi.

İzmir Dereköy'de RES inşaatı başladı!

İZMİR'in balı ve kirazıyla ünlü Dereköy köyünde acil kamulaştırma kararı alınarak, binlerce ağaç kesilip, Rüzgar Enerji Santralı (RES) inşaatına başlandı.

Van'da kat karşılığı inşaat yapım işi: 2.7 milyon liraya!

Van Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Şerefiye Mahallesi Demirciler Sokak üzerinde 6 bin 682 metrekare alan üzerinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 27 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

demirciler res inşaatı Haberi

demirciler res inşaatı

 Enerji sektörü temsilcileri, 2015 yılının iyi geçtiğine dikkati çekerek, 2016 yılından umutlu olduklarını ifade etti.


AA muhabirine 2015 yılının bitmesine sayılı günler kala değerlendirme yapan enerji firmalarının üst düzey yöneticileri, sektörün 2016 yılına ilişkin hedefleri hakkında da bilgi verdi.


Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, Türkiye'nin enerjide, gerek kendi bölgesinde gerekse dünyada söz sahibi olabilmesi adına özel sektör yatırımlarının giderek ivme kazanıyor olmasının, tüm bölge şirketleri adına oldukça değerli bir deneyim olduğunu söyledi.


Ak, 2015 sonu itibarıyla üretim portföylerinde yurt içinde 7 hidroelektrik, 1 rüzgar, 3 jeotermal ve 3 doğal gaz santrali ile Pakistan'daki 1 rüzgar santrali ve İsrail'de 2 doğal gaz çevrim santrali bulunduğu bilgisini aktardı.


2015 yılının Zorlu Enerji için iyi bir yıl olduğunu ifade eden Ak, "Hayata geçirmek istediğimiz projeler...