28 / 03 / 2024

denizli 121 proje

denizli 121 proje

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Denizli'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ve Tavas ilçelerinde 121 Dev Proje ile başlatılan Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi.

Denizli'ye yeni çevre yolu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı kentin dört bir yanında inşa edilecek.

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Denizli projelerinde son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yol ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından 10 ayrı mahallede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ve su depolarını inceledi

Denizli'nin 121 projesine tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 dev projeden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı.

TOKİ Denizli Bekilli projesi için beklenen tarih geldi! 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi yarın ihaleye çıkacak. Bekilli'de yükselecek olan projede 200 konut yer alacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat... İşte TOKİ Denizli 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi... Pamukkale'ye tam 439 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu. 200 konutluk yeni proje için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Denizlilere son dakika müjdesi! Tam 159 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 159 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın 15:00'te yapılacak.

denizli 121 proje Haberi

denizli 121 proje


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı rüya projeyle muhteşem bir esere dönüşecek.


RAHAT VE MODERN


Projenin hayata geçirilmesiyle, şehir içi ve şehirler arası ulaşımda kritik noktada bulunan Üçgen'in yoğun trafiğinden eser kalmayacak. Hafriyat ve kazı işlemleri sürdürülen projenin Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tamamlandı. Viyadük ayaklarının temel kazıkları ile kapalı kesit kazık imalatlarının yapılmasının ardından ard germe imalatlarına başlanacak. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Üçgen Köprülü Kavşakları tamamlanmasının ardından yeni ve modern görünümüyle Denizli'nin yüz akı olacak. Üçgen Köprülü Kavşakları projesini yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı...