29 / 03 / 2024

Denizli Bağbaşı yolu düzenleme

Denizli Bağbaşı yolu düzenleme

Antalya - Muğla yolunda başlatılan düzenleme çalışmalarının yüzde 85 'lik kısmı tamamlandı. Çift yönlü olarak trafiğe açılan yolun kalan bölümü de 10 gün içinde asfaltlanacak.

Bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Mirasbırakan gayrimenkul sahipleri sağlığında tapusunu bağış yolu ile bir başkasına devredebiliyor. Peki, bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Tapuda bağış harcı 2020'de ne kadar?

Gayrimenkullerin tapuları satılabildiği gibi bağış yolu ile de tahsis edilebiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2020 ne kadar? İşlem için hangi belgeler gerekiyor?

Tapu devir harçları 2020!

Taşınmaz malların tapularının devir işlemleri satış yolu ile ve bağış yolu ile yapılabiliyor. Peki, tapu devir harçları 2020 ne kadar? 2020'de tapu satışı için ne kadar ödeme yapılacak? Tapu bağışı için ne kadar ödeme yapılacak?

Tapu devir harçları 2019!

Taşınmaz malların tapularının devir işlemleri satış yolu ile ve bağış yolu ile yapılabiliyor. Peki, tapu devir harçları 2019 ne kadar? 2019'da tapu satışı için ne kadar ödeme yapılacak? Tapu bağışı için ne kadar ödeme yapılacak?

Tapuda bağış harcı 2019'da ne kadar?

Gayrimenkullerin tapuları satılabildiği gibi bağış yolu ile de devredilebiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2019 ne kadar? İşlem için gerekli belgeler nelerdir?

8 soruda tapu bağışı!

Gayrimenkul devir işlemleri satış yolu ile yapılabildiği gibi bağış yolu ile de yapılabiliyor. Peki, tapu bağışı nasıl yapılır? İşte 8 soruda tapu bağışı..

Tapu bağış harcı 2017!

Gayrimenkullerin tapu devir işlemleri, satış yolu ile yapılabildiği gibi bağış yolu ile de yapılabiliyor. İşte tapu bağış harcı 2017..

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Tapu bağış harç oranı yüksek mi?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkuller satış ve bağış yolu ile bir başkasına devredilebiliyor. Peki, tapu bağış harcı ne kadar? Satış harcından yüksek mi?

TOKİ Malatya Hekimhan 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Hekimhan ilçesi, Bağyolu mahallesi, Gökdüzü mevkii 94 adet konut, 2 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları bugün bitiyor!

Peşinatın 8 bin 544 TL'den başladığı projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları bugün bitiyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

Denizli Bağbaşı yolu düzenleme Haberi

Denizli Bağbaşı yolu düzenleme


Denizli Belediyesi tarafından kentin önemli ulaşım merkezlerinden Antalya- Muğla yolunda başlatılan düzenleme çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı. Çift yönlü olarak trafiğe açılan yolun kalan bölümü de 10 gün içinde asfaltlanacak. 7 kilometrelik yolun tamamen çift yönlü olarak araç trafiğine açılacak. Çalışmalar tamamlandığında 7 kilometrelik yol üç şerit araç yolu, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatmayla modern hale getirilecek. Bağbaşı yolunun tamamlanması ile birlikte hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli ve konforlu hale gelecek. 


Güvenlik artırıldı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli Belediyesi'ne 2009'da bağlanan bu bölgede önemli çalışmalara imza attık. Altyapı yetersizliği nedeniyle bu bölge en küçük yağmurlardan dahi olumsuz etkileniyor ve burada yaşayan vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Bölgede 50 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı yaptık ve bölgenin...