19 / 04 / 2024

denizlinin yeni otogarı ne zaman açılacak

denizlinin yeni otogarı ne zaman açılacak

Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiral

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

denizlinin yeni otogarı ne zaman açılacak Haberi

denizlinin yeni otogarı ne zaman açılacak


Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verildi.


Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandı. 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verilirken kalan 11 işyeri ise yasa gereği 9 Ocak 2014 tarihine kadar muhammen bedel üzerinden pazarlık usulüyle kiraya verilecek.


Yapılan ihaleye katılımın oldukça yoğun olduğunu dile getiren ve ihale sonucu işyerlerinin büyük bir çoğunluğunun Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandığını belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri durumunda olan Şehirlerarası Otobüs Terminalimizde ihaleye katılan tüm firma ve şahıslara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür...