26 / 04 / 2024

dersim turizm planı

dersim turizm planı

Dersim Turizm Yatırımları Projesi kapsamında Munzur Dağı'nda kış turizmine yönelik 5 yıldızlı otel, Munzur Çayı üzerinde 60 yataklı 3 butik otel ve dinlenme tesisi amaçlanıyor.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ansa, Meriç Ansa ve Şevkiye Gülçe Ansa ortaklığında kuruldu.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Bahçelievler Osmaniye turizm tesis alanı imar planı askıda!

Bahçelievler Osmaniye Mahallesi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin itiraz imar planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Florya Yeşilköy turizm tesis alanı plan değişikliği askıda!

Florya Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

dersim turizm planı Haberi

dersim turizm planı
Tunceli Üniversitesi, bir çok akademisyenin katkısıyla Dersim Turizm Yatırımları Projesi hazırladı. Dersim Turizm Yatırımları Projesi kapsamında Munzur Dağı'nda kış turizmine yönelik 5 yıldızlı otel, Munzur Çayı üzerinde 60 yataklı 3 butik otel ve dinlenme tesisi, Munzur suyu kıyısında günü birlik ve konaklamalı ziyaretleri artırmak, sertifikalı mesleki eğitimler verme, Türkiye ve dünyaya Tunceli'nin doğal ve ibadet yerlerini tanıtmak amaçlanıyor. Projelendirilen konularda yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı girişimciler ile kamu kurum ve kuruluşlarına üniversite tarafından ücretsiz fizibilite desteği sunulacak. Konuya ilişkin senato üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, çözüm süreciyle birlikte yeniden kucaklaşma, yeniden kaynaşmanın olduğunu, kendilerinin de süreçle birlikte yeni bir şeyler söylemek istediklerini kaydetti.

Tunceli'nde turizm anlamında yatırım yapmak...