28 / 03 / 2024

dikmen vadisi çelik köprü

dikmen vadisi çelik köprü

Çelik Köprü 2 geliş ve 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi'nde yapımı sürdürülen çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek.

Çankaya ile Dikmen çelik köprüyle birleşecek!

Yapılan çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. yapımına başlanan iki kemerli çelik köprü, Dikmen Vadisi üzerinden Dikmen ve Çankaya'yı birleştirerek, 2 geliş 2 gidiş 4 şeritli olarak araçlara ulaşım kolaylığı sağlayacak

Çankaya ile Dikmen'i birleştirecek çelik köprü yapılıyor!

Ankara’nın en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi’ne yapılan çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. Köprüdeki yaklaşık 20 metre genişliğindeki yol, araçların yanı sıra yayaların da geçişini sağlayacak....

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Ankara Dikmen Vadisi çöplüğe döndü!

Ankara’da milyonluk dairelerin yanı başında atık toplayıcılarının kaldığı Dikmen Vadisi 4. Etap’taki görüntü hayrete düşürüyor. 

Ankara Dikmen Vadisi projesinde 2 bin 135 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Ankara Dikmen Vadisi projesi masaya yatırıldı. İşte projede son durum...

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Dikmen Vadisi son etap imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi Son Etap 4. Kısım KDGPA 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları askıya çıktı...

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

dikmen vadisi çelik köprü Haberi

dikmen vadisi çelik köprü


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Dikmen Vadisi'nde yapılan Çelik Köprü'de son aşamaya gelindi. Dikmen ile Çankaya'yı birbirine bağlayacak olan köprü, 2 geliş ve 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi'nde yapımı sürdürülen çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden çelik köprü, Dikmen Sinan Caddesi'nden karşıda Alexander Dupçek Caddesi, Cezayir Caddesi kanalı ile Turan Güneş Bulvarı'na karşılıklı geçiş imkanı verecek. 


Ankara İl...