26 / 04 / 2024

Dikmen Vadisine suudi arabistan ve katar yatırımı

Dikmen Vadisine suudi arabistan ve katar yatırımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi 4. ve 5. etap için yapılan iki ihalede müşteri çıkmadığını belirttti. Bölgeye yabancı yatırımcıların, Suudi Arabistan ve Katar'dan talip olduğunu söyledi.

Suudi acente temsilcileri Dikmen'de dönüşümü inceledi!

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Ankara Dikmen Vadisi'ndeki çöpler emlak satışlarını etkiliyor!

Ankara Hürriyet’in daha önce defalarca gündeme getirdiği, Başkent’in önemli rekreasyon alanlarından biri olan Dikmen Vadisi’nin çöplüğe dönen 4 ve 5’inci etapları görenleri hayrete düşürüyor.

Suudi Arabistanlı Prens El Velid Marmaris'te arazi bakıyor!

Dünyanın en zenginleri listesinde 34 ’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor.

Suudi Arabistan Mekke metrosunu Kolin İnşaat yapacak!

İSTANBUL’a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından bir çok inşaat projelerini de tamamlayan grup, Suudi Arabistan'da ofis açacak.

Suudi Arabistanlı Khalid Alcesa'dan Görele'ye turizm yatırımı!

Suudi Arabistan da inşaat sektörü ile ilgilenen Suudi Arabistanlı iş adamı Khalid Alcesa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

Suudi Arabistan'dan Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistanlı Pankingdom, Ankara'nın gelişen yatırım için mercek altına aldı. Şirket, 2015'te 100 Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pankngdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak.

Dikmen Akpınar'daki heyelan can sıktı!

Başkent’in göbeği Dikmen’deki Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucu mağdur olan 79 aile, "kredi çektik fakat oturamadığımız evin kredisini ödüyoruz" diyerek dört yıldır çözüm bekliyor.

Suudi Pan Kingdom'dan Ankara’ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri, Dikmen Vadisi'nden güzel olacak!

Belediye Evleri Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konusu Halk Günü'nde masaya yatırıldı. Soner Çetin, "Ankara'daki Dikmen Vadisi'nden de güzel bir proje olacak, gurur duyacaksınız, çağdaş konutlarda oturacaksınız" diye seslendi.

Dikmen Vadisine suudi arabistan ve katar yatırımı Haberi

Dikmen Vadisine suudi arabistan ve katar yatırımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent gündemine ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Ulus'ta devam eden Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Projesinden terminalin Mamak'a taşınmasına, Dikmen Vadisi'nden ilçelere yapılan yatırımlara kadar birçok konuda gelinen aşamayı anlatan Gökçek, idari yargının verdiği yürütme durdurma kararlarının, her projenin biraz daha gecikmesine neden olduğunu söyledi. 


SGK İLE TAKAS 

Ulus Meydan Projesi'ne ilişkin gelişmeleri aktaran Gökçek, "Biz buraya çoktan başlamış olacaktık. 

Ama beklemediğimiz gelişmeler yaşadık" dedi. Anafartalar Çarşısı, Ulus Çarşısı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü binası ve Gümrük Bakanlığı binasının kendi mükliyetlerine geçmesi için 2010'da Sosyal Güvenlik Kurumu ile takas görüşmeleri yaptıklarını hatırlatan Gökçek, "SGK ile anlaşıyorduk. Biz onlara EGO'nun Maltepe'deki yerini veriyoruz, onlar da karşılığında bu binaları bize veriyorlardı. Arkadaşlarımız tapuya gittiğinde bir de baktılar ki EGO'nun arazileri...