29 / 03 / 2024

diyarbakır kantar köprülü kavşak açılışı

diyarbakır kantar köprülü kavşak açılışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı' nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında, "Bir seferde Diyarbakır' a eski rakamla, 880 trilyonluk yatırım kazandırdık" dedi...

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı'nın inşaatı tam gaz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı projesi bütün hızıyla sürüyor.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

Şahinbey Köprülü Kavşağı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karataş bölgesindeki “Şahinbey Köprülü Kavşak” ın açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yaptı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

diyarbakır kantar köprülü kavşak açılışı Haberi

diyarbakır kantar köprülü kavşak açılışı


"Bir seferde Diyarbakır'a eski rakamla, 880 trilyonluk yatırım kazandırdık"


Bugünkü törenle Diyarbakır'a toplamda, eski rakamla, 740 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını bildiren Erdoğan, yarın Bismil'e ardından da Ergani'ye geçeceğini ve burada açacakları eserlerle bir seferde Diyarbakır'a 880 trilyonluk, Dicle Üniversitesi'ne de 18 trilyonluk liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.


Erdoğan, şunları söyledi:


"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız Diyarbakır'a bu açılışta 6 köprülü kavşak inşaat etti onların açılışını yapıyoruz hayırlı olsun. Diyarbakır-Siverek yolu bitti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız il genelinde 168 trilyon liralık hizmet ve yatırımı tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığımız, Diyarbakır'a yeni 265 derslik, 2 pansiyon, 1 spor salonu kazandırdı. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kalkınma, İçişleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve...