19 / 04 / 2024

Diyarbakır sur millet bahçesi

Diyarbakır sur millet bahçesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Diyarbakır'ın ilk millet bahçesi Sur'a yapılacak!

Diyarbakır'ın ilk millet bahçesi, PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle büyük tahribata uğrayan Sur ilçesine yapılacak.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır Sur'da 52.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Diyarbakır İcra Dairesi Diyarbakır Sur'da yer alan tarlayı 52 milyon 530 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Diyarbakır Yeni Millet Bahçesine Kavuşuyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Hazro Millet Bahçesi’nin 2022’de tamamlanması planlanıyor.

Diyarbakır Sur'da 16.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sur Belediyesi, Diyarbakır Sur'da yer alan 2 adet arsayı 16 milyon 898 bin 282 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Diyarbakır Bismil Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Diyarbakır Hazro'ya millet bahçesi müjdesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hazro ilçesine 32 bin metrekare  büyüklüğünde millet bahçesi inşa edecek.

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

Diyarbakır Sur'da inşası tamamlanan yapılar hak sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin Diyarbakır Sur'daki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Sur 'daki hak sahiplerinin yüzde 90'ına ulaştık, bunların da yüzde 87'siyle uzlaştık." şeklinde konuştu...

Diyarbakır Sur'da anahtar teslimleri başladı!

Diyarbakır’da düzenlenen operasyon sonrasında Sur'da inşa edilen konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Diyarbakır sur millet bahçesi Haberi

Diyarbakır sur millet bahçesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Merkez Sur'da Çarıklı Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende açıklamalar yapan Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her köşesini değerlendirecek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek 10 ayrı hizmetin temelini attıklarına vurgu yaptı. 

Diyarbakır'ın insanlık tarihi açısından önemli merkezlerden biri olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, her medeniyetin bu topraklarda yaşadığı süreçte şehre değer kattığını belirtti. 

Kendilerinin bu emaneti devraldığına dikkat çeken Karaloğlu, bir taraftan şehri imar ettiklerine diğer taraftan ise çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli ve muhtaçlara dokunacak sosyal projeler yaptıklarına vurgu yaptı. 

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin hayata geçirildiği şehrin Diyarbakır olduğunu belirten Karaloğlu,...