26 / 04 / 2024

doğal yaşam ev

doğal yaşam ev

Ağaoğlu Grubu'nun Ataşehir'de inşa ettiği My World 8 site 34 blok, 9 farklı bina tipi, 21 farklı daire seçeneği ile toplam 3 bin 636 konuttan oluşuyor. Projede ikinci el daire fiyatları 230.000 YTL'den başlıyor.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Devletin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eliyle, zor durumdaki vatandaşlara yaptığı yardımlardan kış aylarında en önemlileri  arasında elektrik ve doğalgaz desteği bulunuyor. İhtiyacı olan, durumunu belgeleyen herkese tam 2.500 TL doğrudan hesaba yatırılıyor. Üstelik doğal gaz yardımını artık k

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesi işlemi tescillendi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

doğal yaşam ev Haberi

doğal yaşam ev

 

"Batı Ataşehir'in en büyük alanında yükselen Ağaoğlu My World'ün tüm ikinci el satış ve pazarlama çalışmalarını RE/MAX ABC Ofisi gerçekleştiriyor. Ağaoğlu My World 8 site 34 blok, 9 farklı bina tipi, 21 farklı daire seçeneği ile toplam 3636 konuttan oluşuyor. Ağaoğlu My World'de 2. el daire fiyatları 230.000 YTL'den başlıyor.

Ağaoğlu My World'de, ikinci el konutların pazarlama ve satışını üstlenen RE/MAX ABC, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda uzmanlaşmış kadrosuyla gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunuyor. RE/MAX'in en büyük ve deneyimli ofislerinden biri olan RE/MAX ABC, aynı zamanda Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bütün inşaat projelerinde ikinci el pazarlama ve satışında da görev alıyor.

Boğaziçi ve...