02 / 05 / 2024

doğal yaşam fiyatlar

doğal yaşam fiyatlar

Doğal Yaşam Evleri'nde son bölümde bulunan konutlar satışa çıktı. 14 konutun satışının devam ettiği projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Sanayiden sonra konut doğal gaz faturalarında da indirim olacak mı?

BOTAŞ sanayi kuruluşlarına yönelik doğal gaz satış fiyatlarında indirim yaptığını açıklayarak sanayi abonelerini sevindirdi. Şimdi herkes sanayi abonelerine yapılan indirimin ardından bu indirimin mesken abonelerine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Doğal gaza temmuz ayında zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? İşte doğal gaz 2022 Temmuz tarifesi...

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğal gaz birim fiyatlarına yüzde 30 zam gelirken temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? merak ediliyor. Peki doğal gaz temmuz tarifesi nasıl? İşte 2022 temmuz doğal gaz tarifesi...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Güney İnşaat tarafından inşa edilen Selekta Yaşam Halkalı projesi 118 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Makyol Yaşam fiyatları 2018!

Makyol Yaşam fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Makyol Yaşam’da her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daireler bulunuyor. 

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

doğal yaşam fiyatlar Haberi

doğal yaşam fiyatlar

Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa edilen Doğal Yaşam Evleri projesinde toplam 78 adet dubleks villa yer alıyor. Projede son bölümde bulunan konutlar satışa sunuldu. Şu an projede satılık 14 adet villa yer alıyor. Projede hayvan çitfliği, 10 adet gölet, 2 adet market, buhar odası, havuz ve sauna bulunuyor. 


E-5 ve E-6 arasında bulunan Doğal Yaşam Köyü'nde satılık dubleks villaların fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı 275 bin TL olarak belirlendi. Projedeki evler banka kredisine uygun durumda. 


Hafif çelik teknolojisi ile yapılan Doğal Yaşam Evleri projesi Saros İnşaat tarafından yapılıyor. 19 dönümlük alana kurulan Doğal Yaşam Evleir projesinde villalar 94 metrekare ve 2+1 dubleks tipinde yapıldı. Saros İnşaat tarafından yapılan projede evler oturuma hazır durumda. 


0212 884 17 23