26 / 04 / 2024

Doğru Grup Gayrimenkul iletişim

Doğru Grup Gayrimenkul iletişim

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Borç krizindeki gayrimenkul devi iflasa doğru ilerliyor!

Çin'in önde gelen emlak ve inşaat şirketi Evergrande’nin borç krizi derinleşiyor. Şirket iflasa doğru ilerliyor. İşte detaylar...

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta doğru fiyat satışı hızlandırır!

Günümüzde kafa karışıklığı yaratan gayrimenkul ilanları alıcı bulamazken, doğru değeri olan gayrimenkuller kısa sürede alıcı buluyor.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Gayrimenkulde bilgiyi doğru yönetme devrindeyiz!

Finans piyasalarının daralmasıyla birlikte, tasarrufların yönlendirildiği gayrimenkul gibi alanlarda doğru karar almak daha fazla önem kazandı. İmpomes İş Geliştirme Müdürü Katrancı, Gayrimenkulün bilgiye dayalı yatırım yapılan bir alan olduğunu söyledi...

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

Gayrimenkul almak için en doğru zaman!

İzmir'de faaliyet gösteren gayrimenkul sektörü temsilcileri ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasını değerlendirdi. Ev almak için en doğru zaman olduğunu söyleyen temsilciler, gayrimenkulün dövizden daha karlı olduğunu belirtti.

Konut pazarlamasında doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Keleş, gayrimenkul sektöründe yeni geliştirilen ve pazara sunulan projelerde doğru fiyat stratejilerinin belirlenmesiyle ilgili konuyu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

Doğru Grup Gayrimenkul iletişim Haberi

Doğru Grup Gayrimenkul iletişim

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyom TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi konusu:
1. Herçeşit arsa ve arazi üstüne konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, sınai tesis, ticari depolar, ticari parklar , kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 2. Her türlü arazi, arsa, konut, işmerkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari ve sınai tesisler, dükkan, işyeri ve diğer emlakların alımı, satımı, işletilmesi ve kiralanmasına aracılık etmek. 3. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi...