29 / 03 / 2024

Doğru iklimlendirme cari açığı azaltır

Doğru iklimlendirme cari açığı azaltır

Türkiye’nin cari açığına katkılarının katılımcılarla paylaştığı organizasyonun moderatörlüğünü Metin Uca üstlendi. Sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

Doğru kiracı nasıl bulunur?

Kirasını ödemeyen kiracıların, mülk sahiplerine yaşattığı zararları kapsayan yeni bir uygulama geliyor.Mülk sahiplerinin doğru kiracıyı bulmak için aylarca evini boş tutarak, maddi zarara uğramasının önüne geçecek.

İşte doğru kentsel dönüşüm için yapılması gerekenler!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak dönüşüm uyarısı yaptı. Albayrak, doğru kentsel dönüşüm için yapılması gerekenleri anlattı.

Site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetimlerinde yapılan 9 doğru 9 yanlış'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Fiyatlandırma doğru olduğu sürece satılamayacak gayrimenkul yoktur!

Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, referandumun gayrimenkul piyasasına etkilerini değerlendirirken, “Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu doğru. Fakat fiyatlandırma doğru olduğu sürece bu sektörde satılamayacak gayrimenkul yoktur” diyor.

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

İnşaat sektörü stoku doğru kredi yöntemleriyle eritiyor!

Euler Hermes’in Türkiye CEO’su Özlem Özüner, sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özüner’e göre inşaat sektörü iyi dayandı. Çok stok var ve bunu doğru kredi yöntemleri ile eritmeye çalışıyor.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

Topkapı Sarayı Sarayburnu’na doğru kayıyor!

Topkapı Sarayı’nın zemininde Sarayburnu yönüne doğru sıvılaşma tespit edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bunun üzerine çalışmalara başladı.

İşte enerji tasarrufunda doğru bilinen 10 yanlış!

ETADER, 10 milyon hanenin yüzde 72’sinin kombisini yanlış kullanması nedeniyle fazla doğalgaz tükettiğini belirtti. Dernek, enerji tasarrufunda doğru bilinen yanlışları 10 maddede sıraladı.

Doğru iklimlendirme cari açığı azaltır Haberi

Doğru iklimlendirme cari açığı azaltır

Türkiye’nin cari açığına katkılarının katılımcılarla paylaştığı organizasyonun moderatörlüğünü Metin Uca üstlendi. Proje henüz konsept tasarım aşamasındayken mimar ve mekanik mühendislerin birlikte çalışmaları ve doğru sistemleri seçmelerinin önemi anlatıldı. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.


İklimlendirme – Soğutma Klima imalatçıları Derneği (İSKİD), “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nın dördüncüsünü  Ankara  JW Marriott Hotel’de gerçekleştirdi. Metin Uca moderatörlüğünde müteahhit, müşavir, mühendis, mimar, denetçi, kamu görevlisi ve STK temsilcilerinin ağırlandığı etkinlikte son yıllarda yeni bir kavram olarak sektörün karşısına çıkan ve sağlığı doğrudan etkileyen “hasta bina” kavramını önlemek için yapılması gerekenler katılımcılarla paylaşıldı. Öte yandan konferans süresince nefes alan binalarda bütünleşik tasarımın önemine dikkat çekildi.


“SEKTÖRÜMÜZÜN BAŞARISINI DÜNYAYA TAŞIYORUZ”


Organizasyonun açılış konuşmasını gerçekleştiren İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Savcı, son yıllarda...