24 / 04 / 2024

Doğuş Grubu yatırımları

Doğuş Grubu yatırımları

Yatırımlarını devretmeye başlayan Doğuş Grubu, Atina Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya sattı...

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Ferit Şahenk: Buradayım, hiçbir yere gittiğim, göçtüğüm yok!

Yatırımlarının yüzde 80’inin Türkiye’de olduğunu söyleyen ünlü iş insanı Ferit Şahenk, ülkeyi terk ettiği iddialarını net bir dille yalanladı. 

Doğuş Grubu 4,2 milyar dolarlık inşaat projesi gerçekleştiriyor!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, son üç yıldır yatırım iştahı en yüksek grup olduklarını ve bunu 2016 yılında da sürdüreceklerini söylüyor. Doğuş Grubu, bu yıl 1 milyar euroluk yatırım yapmayı planlıyor.

Doğuş Grubu'ndan Göbeklitepe'ye 15 milyon dolarlık yatırım!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk tarafından temeli atılan Şahenk İnisiyatifi’nden tarihi 12 bin seneye dayanan Göbeklitepe’ye 15 milyon doları aşan yatırım yapıyor.

Doğuş Grubu 5 yeni otel yatırımı yapacak!

CEO Club toplantısına katılan Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, ülke ekonomisi ve gelecek planları hakkında konuştular. Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, şimdi de gözünü otellere dikti.

Doğuş Grubu Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, yurtdışındaki büyümesini ise turizmle yapıyor. Ferit Şahenk, Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel yapacak. Otel, 20 milyon euroya mal olacak...

Doğuş Grubu, Hırvat turizm şirketi Tankerkomerc'in ana hissedarı oldu!

Doğuş Grubu, Hırvat turizm şirketi Tankerkomerc'in ana hissedarı oldu. Marina işleten Hırvat şirket, 9 metrelik tekne de üretiyor. Yunanistan ve Hırvatistan'da ise denizcilik sektörüyle büyüyor...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanunu Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanunu Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğuş Grubu yatırımları Haberi

Doğuş Grubu yatırımları

Yaptığı yatırımlar ile adından sık sık söz ettiren Doğuş Grubu, Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya devretmek için anlaştı.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre; Yaptığı yatırımlarla son yıllara damga vuran Doğuş Grubu, bankalarla gerçekleştirdiği yapılandırma sonrası varlıklarını satmaya başladı. Türkiye’nin yanı sıra ABD, İspanya, Yunanistan gibi ülkelerde bazı yatırımlarını devreden Doğuş Grubu’nun Avrupa’daki en önemli yatırımları ise denizcilik alanındaydı.

Akdeniz Çanağı’nın en büyük yat limanı işletmecisi haline gelen Doğuş'un patronu Ferit Şahenk, son bir ay içinde de bu varlıklarını satmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 75 milyar doları yöneten Lüksemburg merkezli ünlü fon CVC Capital Partners ile masaya oturan Doğuş Grubu, sahibi olduğu Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan ve Hırvatistan’daki marinalarını satmak için görüşmelerini sonlandırdı. Doğuş Grubu’nun ortaklık kurduğu Yunanistan’daki Flisvos Limanı ise bu...