28 / 03 / 2024

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dağlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim 2014 tarihinde Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Ulusluk Sokak'ta kuruldu.

Ars Dizayn Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ars Dizayn Yapı Sanayi Limited Şirketi, Alaatdin Can tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi, Manolyalar Caddesi'nde kuruldu.

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Doğan tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Vezüv Konakları D Blok Bakırköy'de kuruldu.

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Seba Flora Sitesi, 4. Blok'ta kuruldu.

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dağlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim 2014 tarihinde Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Ulusluk Sokak'ta kuruldu.

Modeart Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modeart Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Ersen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim 2014 tarihinde Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Yurt Sokak'ta kuruldu.

Ekmel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Koyuncu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi açıldı!

Gürallar Yapı Sanayi Anonim Şirket İstanbul Şubesi, Ayşen Haydaroğlu, Hakan Özkan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Küçükbakkalköy, Ataşehir, Sedef Sitesi'nde kuruldu.

Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aybar, Mehmet Yaşar Bahçıvan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenler, Namıkkemal Mahallesi'nde kuruldu.

Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Çağlıyan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umutreis Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Koç Ayazoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Hızır Reis Sokak'ta kuruldu.

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dağlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Doksansekiz Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.     2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.     3.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...