18 / 04 / 2024

dokuma fabrikası arazisi son durum

dokuma fabrikası arazisi son durum

Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma arazisindeki ticari alanda ne yapılacağına hukuki süreç tamamlandıktan sonra Antalyalılarla birlikte karar vereceklerini söyledi . Tütüncü, STK temsilcilerinin Dokuma ile ilgili önerilerini aldı.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Bağcılar İSMEK binası Diyanet'e devredildi!

İstanbul’da, bira fabrikası arazisi ve Heybeliada’daki sanatoryumun ardından 11 yıldır kurs merkezi olan bina da Diyanet İşleri’ne tahsis edildi.

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Yerli otomobil fabrikası Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacak!

Yerli otomobili tanıtan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil fabrikasının Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacağını söyledi...

Özelleştirme İdaresi’nden Elbistan Şeker Fabrikası arazisi kararı!

Kahramanmaraş Elbistan Şeker Fabrikası alanında konut, ticaret, ibadet, eğitim ve sağlık alanlarının kullanımına ilişkin olarak hazırlanan nazım ve imar planlarının revizyonuna yönelik itirazlar reddedildi.

Niğde Bor Şeker Fabrikası'nın arazisi satılıyor mu?

Bor Şeker Fabrikasının özelleştirme ihalesine girmeyen bir firmaya devredildiği iddiası ve Fabrika arazisinin, bu firmaya satışa çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Tank Palet Fabrikası'nın arazisi devlete ait kalacak!

Sakarya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tank Palet Fabrikası'nın arazisinin satışıyla ilgili iddialara cevap verdi.

Tank Palet Fabrikası'nın arazisi devletin kalacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Tank Palet Fabrikası ile ilgili alınan karara ilişkin, ''Tank Palet'in arazisini de kimseye peşkeş çekmiyoruz, orası yine devletin kalmaya devam ediyor'' dedi. 

dokuma fabrikası arazisi son durum Haberi

dokuma fabrikası arazisi son durum

Dokuma Fabrikası'nın ve çevresindeki yeşil alanının, Antalya kazandırılması amacıyla meclis karanla oluşturulan çalışma grubu, Antalya dinamiklerinin alanla ilgili önerilerini almaya devam ediyor. 


Dokuma Çalışma Grubu, Antalya'daki sivil toplum kuruluşları (STK)nın temsilcilerini konuk etti. Çalışma grubu, Dokuma Fabrikası sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, STK temsilcilerinin Dokuma ile ilgili önerilerini aldı. 


FABRİKANIN GEÇMİŞİ

Çalışma grubunun daveti üzerine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de toplantıya katıldı. Toplantıda söz alan Başkan Tütüncü, Dokuma'nın tarihi, tahsisi ve ne yapılacağı ile ilgili STK temsilcilerine bilgi verdi. 

Tütüncü, Dokuma Fabrikası'nın temelinin, Cumhurbaşkanı Celal Bayar ve Başbakan Adnan Menderes'in katıldım bir törenle 1956'da atıldığını anımsatarak. "Fabrikada üretim 1961 'de başlamış. 1985'tc zarar ettiği gerekçesiyle fabrika Özelleştirme İdaresi'ne devredilmiş. Fabrikanın faaliyeti 2003'tc durdurulmuş. 

Özelleştirme İdaresi, 2005'te Dokuma arazisini. Kepez Bclcdiycsi'nc tahsis etmiş." açıklamasını...