29 / 03 / 2024

Dolar fiyatları

Dolar fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıların odağında kalmayı sürdürüyor. Dolar endeksinin tepe yapmasıyla baskılanan altın için yatırımcılar, “Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?” sorusunu araştırmaya koyuldu.

Dolar ne kadar? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar yükseldi mi? 5 Eylül Pazartesi  dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar oldu? Bugün dolar alınır mı? Dolar yükselecek mi? Hepsi sizler için 5 Eylül Pazartesi günü hazırladığımız bu haberde...

Dolar ve altın yatırımcısı dikkat!

Dolar ve altın yatırımcılarının dört gözle bekledikleri kritik toplantı gerçekleşti. Amerika Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Flaş! Dolar bir kez daha Euro'nun üzerine çıktı!

Son günlerde Amerika Merkez Bankası (FED) yöneticilerinin açıklamalarıyla birlikte dünya para piyasalarında değer kazanan dolar,  euro seviyesini bir kez daha geçti. Euro 0,9994 dolara gerilerken sterlin 1,1790 dolara düştü.

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi: "20 TL olacak'"

Japon MUFG Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indiriminin ardından bir değerlendirmede bulundu. Banka, dolar/TL kurunun gelecek senenin ilk çeyreğinde 20 seviyesini görmesinin muhtemel olduğunu belirtti!

Dolar patlamasına neden olacak! Yarından sonraya dikkat

ABD'de dış ticaret açığı nisanda beklenenden fazla geriledi. Ülkenin ihracatı nisanda yüzde 3,5 artarak 252,6 milyar dolarla rekor seviyeye çıkarken, ithalatı yüzde 3,4 azalış kaydetti. Rakamlar kürsel piyasalarla birlikte Türkiye'de de doları uçurdu.

Dolara peş peşe müdahale sinyali! 'Durmak yok yola devam' diyerek açık açık söyledi

Dolara önümüzdeki günlerde peş peşe müdahale bekleniyor. IMF'nin dün açıkladığı doların dünya ekonomisinde kapladığı rezervlerin son 20 yılın dibini gördüğü açıklamasından sonra paranın patronları harekete geçti. Doların değerini artırmak için düğmeye basılacak.

Dolar Euro karşısında değer kaybetmeye başladı! 18 Mayıs dolar Euro ne kadar oldu?

Dolar Euro fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar, yatırımcıların riskli bahislere olan iştahındaki artışın ABD para biriminin güvenli liman çekiciliğini azaltmasıyla birlikte, önde gelen emsaller sepeti karşısında yirmi yılın en yüksek seviyesinden geri çekilerek haftanın üçüncü günü düşüşe

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

Doların değer kazanma eğilimleri yoğunlaşıyor ve uzmanlar doların Euro karşısında güçlenmesine de dikkat çekiyor. Ancak, ucuzlayanın Euro değil, doların oldukça hızlı bir şekilde pahalılaştığını belirtmekte fayda var. Peki Dolar, Euro ne kadar oldu, yükselişte mi düşüşte mi?

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

Dolar 8.15 seviyesine geriledi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun ilk enflasyon raporu sunumu sonrasında dolar/TL 8.15 seviyesine kadar geriledi.

Dolar ve euro haftaya nasıl başladı? Dövizin hareketi ne yönde olacak?

Dolar fiyatları, haftaya rekor ile başlarken, Euro fiyatları ise 33 Türk Lirası seviyesinde hareket ettiği açıklandı. Buna göre, Dolar ve Euro kurunda son durum haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve doların üç aydır devam eden sınırlı artışı sürüyor.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar fiyatı zirvesini 28,81 Türk Lirası'na çıkarttı! Euro'da zirvesini yeniledi...

Dolar fiyatları, piyasalar açıkken gördüğü en yüksek seviyesi olan 28,8132 Türk Lirası'na yükselirken, Euro fiyatları da tarihi zirvesini yenilemiş oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Dolar bugün de tarihi zirvesini yaptı! Dolar fiyatları 29 Türk Lirası'na yaklaştı...

Döviz kurlarında artış sürekli devam ediyor. Buna göre, dolar fiyatları, tarihi zirvesini 28,93 Türk Lirası'na taşırken, Euro fiyatları da yeni rekorunu 31,46 Türk Lirası seviyesine kadar geldi. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan flaş karar. Dolar fiyatlarını doğrudan etkileyecek

Merkez Bankası'ndan flaş bir enflasyon kararı geldi. Banka enflasyon düşene kadar sıklaşmaya devam edecek. Bunun da dolar fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Dolarla ilgili flaş tarih verildi. Elinde doları olan herkes gelsin baksın. O tarihe dikkat

Dolar fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, ekonomistlerden de dolar fiyatları hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dolar fiyatları hakkında son olarak flaş bir tarih verildi.

Dolarda dananın kuyruğu kopacak. Dolarda dananın kuyruğunun kopacağı tarih verildi

Dolar alan vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Dolar fiyatlarıyla ilgili flaş bir haber geldi.

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu. Herkes dolarda hazırlığını yapsın

Herkesin dolar konusunda hazırlığını yapması gerekiyor. Dolar fiyatlarında doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu.

Ne altın ne de dolar. Düğünlerde artık bu takılmaya başlandı. Herkesin bakmasında fayda var

Düğün sezonu açıldı. Altın ve dolar fiyatları yükselince vatandaşlar ne takacağını şaşırdı. Düğünlerde takmak için ise bir alternatif oluştu. İşte o alternatif hakkında detaylar...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Dolar alacaklara flaş açıklama. Dolar bu rakamı görebilir. Hemen yapmanız gereken şeyi söyledi

Dolar fiyatları yükselmeye devam ederken ekonomistlerden dolar hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Selçuk Geçer de dolar fiyatları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dolar, euro ve sterlinde son dakika fiyatlar! İşte anlık döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Döviz piyasasının yönünü tayin edecek tarihi gün geldi. Tüm dünyanın gözü FED faiz kararına çevrildi. Peki, faiz kararı öncesi dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

Dolar fiyatları Haberi

Dolar fiyatları

Bu arada analistlerden çok kritik değerlendirmeler geldi. TD Securities ekonomistleri, ons altın fiyatlarının 1.675 dolar seviyesinin altına düşeceği tahmininde bulundu. Wall Street anketine katılan analistler ise bu hafta altının yükseleceğini belirtti. İşte analistlerin değerlendirmeleri...

Dünya genelinde açıklanan makroekonomik veriler önde gelen ekonomilerde yavaşlamanın sürdüğüne işaret ederken, salgın ve savaş gibi süregelen riskler dikkate alındığında resesyon endişeleri gündemi tedirgin etmeyi sürdürüyor. Öte yandan arz yönlü baskıların canlı kalması, uzun süreli yüksek enflasyon endişelerinin devam etmesine neden oluyor.

Bu doğrultuda enflasyon ve resesyon ikilemi arasında kalan merkez bankalarının atacağı adımlar ve yetkililerin yönlendirmeleri, yatırımcı fiyatlamaları açısından en önemli belirleyici durumda bulunuyor.

TDS: ALTIN, 1675 DOLARIN ALTINDA ERİMEYE BAŞLAYACAK!

Artan enflasyonla mücadelede faiz artırımı çözüm odağı olarak düşünülürken, aynı anda enerji krizinin devam ettiği ortamda faizler...