19 / 04 / 2024

Domotex fuarı ne zaman

Domotex fuarı ne zaman

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex, 26-29 Mayıs'ta Gaziantep'te gerçekleştirilecek!

Dünyanın en önemli halı fuarı olan Domotex, Türkiye'de Gaziantep'i seçti. Hannover FairsTurkey tarafından düzenlenen fuar, 26-29 Mayıs'ta 150'den fazla firmanın katılımıyla Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

10.Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katıldığı 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açılışını yaptığı zirve Türkiye için de tarihi bir güne ev sahipliği yaptı.

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan ve gerçekleştirdiği projelerle de isminden sıkça söz ettiren Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Domotex fuarı ne zaman Haberi

Domotex fuarı ne zaman

59 ülkeden 1441 firma ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, fuarda sergilediği Comfort, Elegance, Wood ve Vintage serileriyle ilgi odağı oldu. 

Zemin kaplama sektörünün uluslararası piyasada önde gelen firmalarının katıldığı fuarda; Peli Parke tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknikle imal edilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi Vintage Serisi  4 farklı renk seçeneğiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

Wood serisinin, 10mm ile dar konsptte yer alan modelleri özellikle orta Avrupa pazarından gelen katılımcıların ilgisini çekti.

45.000’in üzerinde uluslararası sektör profesyonelini ağırlayan “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda Türkiye’yi temsil eden Peli Parke, tasarladığı inovatif ürünleri ile mekanlara ayrıcalık katmaya devam...